Uncategorizedاخبار ویژهاسلایدر بزرگفولاد

۱۵۰میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی در پنجمین جشنواره فولاد

آیلین سیروس: از مهم‌ترین دستاوردهای پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ۱۵۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی بود.

بر اساس این گزارش دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران عنوان کرد: امسال در جشنواره ملی فولاد ۳۲ شرکت زنجیره فولاد، ۸۲ شرکت تأمین‌کننده، ۳ پارک علمی فناوری از استان سمنان و خراسان و خوزستان حضور داشتند.

رسول خلیفه سلطانی افزود: امسال  ۱۱۵ شرکت فولادی و وابسته به فولاد در این جشنواره گرد هم آمدند و ۳۲  تفاهم در این سه روز به امضا رسید. بومی‌سازی‌های این جشنواره ۱۵۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی را رقم‌زده است.

وی بابیان اینکه خوشبختانه هم‌اکنون شاهد توسعه فولاد سبز در کشور هستیم افزود: از طرفی پویش بومی‌سازی با کرسی نوآوری و فناوری با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، پژوهشگاه پلیمر و ایمیدور و… برای توسعه این حوزه شکل‌ گرفته است.

کاهش 85 درصدی وابستگی فولاد به خارج

بر اساس این گزارش رئیس هیئت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد نیز در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: امروز باهمت همه اعضای انجمن فولاد و تمامی فولادسازان کشور ۲۶ هزار قطعه شناسایی‌ و عرضه‌ شده است.

نادر سلیمانی افزود: خوشبختانه در حال حاضر وابستگی این صنعت به خارج از کشور ۸۵ درصد کاهش پیداکرده که این افتخار، ثمره انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: به جرات می‌توان گفت که با اجرایی شدن نهضت بومی‌سازی در هرمزگان، کشورمان به برند فولادسازی مبدل خواهد شد.

صنعت فولاد با بومی‌سازی قوام یافت

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم بیان کرد: در حوزه صنعت فولاد با تکیه به توان شرکت‌های دانش‌بنیان‌ به خودکفایی رسیده‌ایم.

اکبری تالار پشتی افزود: کشور ما در حال حاضر باوجود غنی بودن از انرژی اما با کمبود گاز مواجه است که این نیازمند برنامه‌ریزی و مدیریت جدی است.

وی گفت: درگذشته انجمن تولیدکنندگان فولاد در جلسات متعددی موضوع کمبود انرژی را مطرح کرده اما هنوز جدی گرفته نشده است.

صنعت فولاد به سمت تکنولوگ شدن درحرکت است

بر اساس این گزارش در ادامه مراسم معاون سابق وزیر صمت، عضو هیئت‌مدیره ایدرو، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی تهران نیز از جمله سخنرانان مراسم اختتامیه بود.

مهدی صادقی نیارکی با اشاره به اینکه جریان سازی یکی از مهم‌ترین نقش‌ تشکل‌هاست، بیان کرد: انجمن تولیدکنندگان ملی فولاد تنها تشکلی است که یک تنه میز ساخت داخل  و بومی‌سازی را همه‌ساله گسترش داده است.

وی گفت: تشکل‌های اقتصادی و صنفی جهت‌گیری و توسعه آینده را تدوین و تبیین می کند.

وی ادامه داد: امروز باوجود کاهش نیاز به واردات کاتالیست اما باید از تجهیزات سازی عبور کرده و تکنولوژی را گسترش دهیم.

نیارکی گفت: اقداماتی که انجمن فولاد برای گسترش بومی‌سازی، توسعه تکنولوژی، برندسازی و انتقال دانش فنی بر اساس نیاز زنجیره آهن و فولاد  انجام داده تحسین‌برانگیز است.

صادرات فولاد نیازمند حمایت است نه سختگیری

مهدی کرباسیان نیز در اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران بابیان اینکه ایران کشوری سرشار از منابع است اما متأسفانه کشور ما هنوز به یک خودباوری عظیم نیاز دارد، گفت: سال 1361، حدود ۶ میلیون تن واردات فولاد داشتیم و امروز صادرات ایران به ۵.۵ میلیارد دلار رسیده که این رقم جای افزایش دارد؛ زیرا که پتانسیل‌های ما بیش از این است و در این زمینه باید مشورت‌های بیشتری  صورت گیرد که متأسفانه مسئولان از تولیدکنندگان و فعالان مختلف صنعتی مشورت نمی‌گیرند.

وی افزود: مصوباتی برای تأمین انرژی صنعت فولاد وجود داشت اما به مرحله عملیاتی نرسید.

آخرین دستاوردهای بومی‌سازی و توسعه فنّاوری در فولادسازی

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان (هرمز) نیز در اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: رویکرد بومی‌سازی، بخش عمده‌ای از نیازهای فناورانه صنایع فولادی را پوشش داده است.

عطاالله معروف خانی افزود: در اولین جشنواره ملی فولاد کمتر از ۱۰ درصد قطعات موردنیاز، تولید صنعت فولاد داخل بود اما اکنون در پنجمین جشنواره نزدیک به ۸۵ درصد قطعات تولید داخل است؛ بنابراین اگر از جوانان حمایت شود این عدد ۱۰۰ درصدی خواهد شد.

وی بیان کرد: نمونه این امر، فولاد هرمزگان است که امروزه ۲ مگامدول ۷۰۰ هزار تنی بومی‌سازی شده و بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. همچنین بیش از ۱۰ طرح که توسط کشورهای خارجی آغاز اما به دلیل تحریم‌ها نیمه‌کاره رها شد که امیدواریم با استفاده از توان داخلی به بهره‌برداری برسد.

معروف خانی در پایان اعلام کرد: در حوزه توسعه فنّاوری و دانش فنی، در تاریخ ۳ و ۴ بهمن‌ماه کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم در بندرعباس برگزار می‌شود.

گفتنی است پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ۱۹ الی ۲۱ دی‌ماه در برج میلاد برگزار شد. این نمایشگاه به‌نوعی یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی شرکت‌های فولادی و شرکت‌های دانش‌بنیان با محوریت نمایشگاه بومی‌سازی، توسعه فنّاوری، برند سازی و انتقال دانش فنی بر اساس نیازهای زنجیره آهن و فولاد بود که به همت انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و حمایت و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ایمیدرو، شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی و سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح داخلی برگزار شد.

منبع خبر: آیلین سیروس کد خبر: 70269
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «آیلین سیروس» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70269 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس4 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس4 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد6 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن11 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن14 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن11 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن15 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس6 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس4 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم5 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم5 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان5 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان5 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان5 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان5 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار14 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار11 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن14 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن14 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار14 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار14 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن13 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن12 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار4 روز پیش
فارسیEnglish