معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع مس ایران از احداث کارخانه تمام ایرانی تغلیظ ۴ در معدن میدوک مجتمع مس شهربابک خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، کیومرث مبلغ ناصری با اعلام این خبر اظهار کرد: با اجرای فاز توسعه معدن میدوک، بر اساس ذخایر جدید کشف شده و افزایش میزان استخراج این معدن، شرکت ملی صنایع مس ایران در نظر دارد علاوه بر احداث کارخانه فاز ۲ و۳ تغلیظ میدوک، کارخانه تغلیظ فاز ۴ میدوک را نیز به ظرفیت خوراک ورودی ۷ میلیون تن در سال احداث کند.
وی تصریح کرد: به منظور حمایت از صنایع داخلی و استفاده از توان متخصصین داخلی، در نظر داریم بیش از ۹۰ درصد تجهیزات این کارخانه از جمله سگمیل و بال میل را از شرکتهای ایرانی تامین کنیم که پیشبینی میشود این مهم، دستاوردهایی از جمله کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی، جلوگیری از خروج ارز، کاهش هزینه ثابت به میزان حدود ۷۵ میلیون یورو، رونق اقتصادی صنایع وابسته و کاهش زمان تامین تجهیزات را در پی داشته باشد.
معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: با اجرایی شدن این طرح، ظرفیت تولید کنسانتره مس در مجتمع مس شهربابک از ابتدای سال ۱۴۰۷ به میزان بیش از ۱۲۵ هزار تن در سال افزایش خواهد یافت که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بالا، منجر به اشتغال مستقیم برای ۳۰۰ نفر خواهد شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 91189 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.