همانطور که دکتر طیبنیا اشاره کردند پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری با یک خودباوری در شرکت فولاد مبارکه و با همت مرکز علوم و فنون لیزر ایران انجام شده است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، اقدامات فولاد مبارکه در ابعاد مختلف زندگی هموطنانمان نقش دارد؛ با توجه به نیاز فولاد مبارکه از تکمیل ظرفیت جوش لیزری این شرکت حمایت میکنیم؛ امروز در ۱۵۰ مجتمع بزرگ صنعتی کشور ابزار دقیق هستهای ایجاد کردهایم که یکی از آنها شرکت فولاد مبارکه است.
سازمان انرژی اتمی با توکل بر خدا و با روحیه جهادی، کار دانشی طراحی و تعمیر و نگهداری را انجام داده و کشور را از واردات دستگاه جوش لیزر فیبری بینیاز کرده است.
پروژهای که امروز سازمان انرژی اتمی و مرکز علوم و فنون لیزر ایران برای حمایت از شرکت فولاد مبارکه اجرا کرده هزینه واردات این محصول را به یکدهم رساند.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 67610 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.