درحالیکه جهان بهسمت انقلاب صنعتی چهارم و استفاده از فناوریهای نوین مانند اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی پیش میرود، سرعت نفوذ هوشمندسازی در صنایع مختلف ایران متفاوت است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، با وجود مزایای هوشمندسازی در کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری، بسیاری از معادن ایران هنوز از این پتانسیل بهرهبرداری نمیکنند.
یکی از مهمترین موانع توسعهی هوشمندسازی در ایران، فقدان متولی و برنامهریزی مناسب است. فاصلهی بین صنعت و دانشگاه نیز یکی دیگر از چالشهای بزرگ است؛ زیرا صنایع تنها زمانی دستاوردهای آکادمیک را میپذیرند که در عمل کارایی خود را نشان داده باشد. همچنین، نبود نهاد واسط برای پیوند صنعت و دانشگاه و فرهنگسازی ناکافی در بین مدیران بخش معدن، از دیگر موانع مهم به شمار میروند.
کارشناسان معتقدند که برای پیشرفت در این زمینه، باید از پروژههای کوچک شروع کرد و بهتدریج بهسمت پروژههای بزرگتر حرکت کرد. همچنین، ایجاد نهادهای متولی و واسط میتواند به تسریع این فرآیند کمک کند.
دنیای اقتصاد
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 82509 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.