عملکرد ۹ ماهه زغال سنگ پروده طبس ارزیابی شد
در این جلسه زمانی سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس، گزارش عملکرد و دستاوردهای کزغال در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ را ارائه نمود و سپس به بیان برنامهها و اهداف توسعه شرکت پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، جلسه ارزیابی عملکرد 9 ماهه سال 1403 شرکت زغال سنگ پروده طبس روز یکشنبه مورخ 23 دی ماه 1403 با حضور سعید عبودی رئیس هیات مدیره، سیدمحمدصابر پرورش معاون امور شرکتها، رضوانیانزاده معاون توسعه معادن و پروژهها، سیدعلی حسینی معاون مالی و سرمایه انسانی، محسن بهزادی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری و مدیران هلدینگ صدرتامین، اسماعیل زمانی سرپرست، معاونین و مدیران شرکت زغالسنگ پروده طبس برگزار شد.
زمانی تشریح کرد: شرکت زغال سنگ پروده طبس در این دوره ۹ ماهه موفق به انجام 2787 متر حفریات زیرزمینی معدن، استخراج ۵۳۹ هزار تن زغال سنگ خام و تولید ۳۱۹ هزار تن کنسانتره شده است.
در ادامه سرپرست کزغال عنوان نمود: با برنامه ریزی و عملکرد قابل تحسین تمامی ارکان شرکت توانسته ایم افزایش 30 درصدی پیشروی در معادن زیر زمینی زغال سنگ نسبت به دوره مشابه در سال گذشته را کسب نماییم.
در این جلسه مجلل معاون مالی و اقتصادی شرکت زغال سنگ پروده طبس اظهار داشت در این مقطع زمانی، 87 درصد تولید زغال سنگ خام و 60 درصد فروش کنسانتره زغال سنگ در 9 ماهه سال 1403 نسبت به برنامه، محقق شده است.
عدم تناسب نرخ فروش کنسانتره با بهای تمام شده تولید، عمر زیاد تجهیزات و ماشین آلات استخراج و پیشروی این مجموعه معدنی و عدم امکان خرید تجهیزات و ماشین آلات معدنی جدید، وابستگی تکنولوژی تجهیزات به خارج از کشور و عدم تأمین به موقع تجهیزات مورد نیاز معادن به ویژه معادن مکانیزه با توجه به تحریمهای بین المللی و مشکلات زمین شناسی و معدنی از مهمترین چالشهای پیش رو برای ادامه فعالیتهای معدنکاری شرکت زغال سنگ پروده طبس می باشد.
قابل ذکر است شرکت سرمایه گذاری صدرتأمین از شرکت های تابعه شستا، سهامدار عمده شرکت زغال سنگ پروده طبس می باشد و این مجموعه زغالی به عنوان اولین بهره بردار معادن تمام مکانیزه استخراج زیرزمینی زغال سنگ ایران و همچنین بزرگترین تولید کننده زغال سنگ کشور، به طور متوسط حدود ۶۴ درصد تولید منطقهای و ۳۹ درصد تولید ملی را به خود اختصاص داده است و تأمین کننده عمده خوراک صنعت کک سازی ایران است و از اواخر سال ۱۳۹۹ با نماد کزغال وارد بازار سرمایه شد تا فصل جدیدی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و صنعتی منطقه را شکل دهد.