عرضه سنگین شمش بلوم در بورس کالا؛ ۱۳۴ هزار تن روی تابلو رفت
براساس جدیدترین اطلاعیه عرضه بورسکالا، امروز دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵، در مجموع ۱۳۷ هزار و ۵۷۵ تن محصول فولادی در تالار صنعتی حراج باز عرضه شد که شامل شمش بلوم، ورق رنگی و ورق قلعاندود است.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه» براساس اطلاعیه عرضه بورسکالا، امروز دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵، ۳ محصول فولادی در تالار صنعتی حراج باز این بازار روی تابلو رفت.
بر پایه این گزارش، در مجموع ۱۳۷ هزار و ۵۷۵ تن محصول فولادی عرضه شده که بیشترین سهم آن به شمش بلوم اختصاص دارد. در این روز، ۱۳۴ هزار و ۰۷۵ تن شمش بلوم با قیمت پایه ۵۴۹ هزار و ۷۴۵ ریال عرضه شد.
همچنین ۳ هزار تن ورق رنگی با قیمت پایه یک میلیون و ۵۳۰ هزار ریال در دسترس خریداران قرار گرفت.
در ادامه، ۵۰۰ تن ورق قلعاندود نیز با قیمت پایه یک میلیون و ۵۱۲ هزار و ۶۸۵ ریال عرضه شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 120306 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات