برگزاری نشست بررسی نقشه راه اقتصاد چرخشی فولاد مبارکه با محوریت «بازیافت و پسماند»
ضرورت معرفی کاربردهای پسماندهای فولاد مبارکه به دیگر صنایع
نشست بررسی نقشه راه اقتصاد چرخشی فولاد مبارکه، روز شنبه ۱۳ بهمنماه، با محوریت «بازیافت و پسماند» در سالن جلسات کمیته مدیریت فولاد مبارکه برگزار و در این نشست بر ضرورت معرفی کاربردهای پسماندهای فولاد مبارکه به دیگر صنایع تأکید شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، نشست بررسی نقشه راه اقتصاد چرخشی فولاد مبارکه، روز شنبه ۱۳ بهمنماه، با محوریت «بازیافت و پسماند» و با حضور معاونین تکنولوژی و بهرهبرداری، مدیر روابط عمومی، مدیر فرآوری ضایعات فرایندی، مدیر مدیریت شهری، مدیر استراتژی و سرآمدی، رئیس اقتصاد چرخشی، رئیس محیط زیست، رئیس تحقیقات فرایندهای تولید و رئیس استراتژی و سرآمدی در سالن جلسات کمیته مدیریت فولاد مبارکه برگزار و در این نشست بر ضرورت معرفی کاربردهای پسماندهای فولاد مبارکه به دیگر صنایع تأکید شد.
محمد ناظمی هرندی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه:اقتصاد چرخشی یک موضوع کاملاً اقتصادی است که اثرات زیستمحیطی بزرگی داشته و ارتباط تنگاتنگی با این حوزه دارد؛ شرایط روز دنیا بهگونهای پیش میرود که با اقتصاد خطی دیگر نمیتوان پیشرفت کرد و باید برنامهها و فعالیتهای خود را بر مبنای اقتصاد چرخشی تنظیم کرد.
خوشبختانه ماهیّت فولاد به طور کامل و صددرصد قابل بازیافت است و این امر یک مزیّت برای این صنعت محسوب میشود؛ شرکت فولاد مبارکه متناسب با مسیر خود در راستای تحقق اقتصاد چرخشی آموزشهای لازم را انجام داده و گام برمیدارد.
غلامرضا سلیمی، معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه:باید به این واقعیت توجه داشت که اقتصاد جهانی هم هنوز بهصورت خطی و غیر چرخشی است؛ پیشنیاز اقتصاد چرخشی سلسله سرمایهگذاریهای است که فولاد مبارکه درصدد انجام آنهاست.
مقولههای بازیافت و استفاده مجدد در فرایند تولید فولاد مبارکه وجود دارد اما هنوز در این حوزه جای کار بیشتری داریم؛ فولاد مبارکه طی سالهای اخیر در حوزه بازدهی کیفی جهش بسیار خوبی داشته بهطوری که از بازده کیفی ۸۸ درصد به بازده کیفی ۹۵ درصدی رسیده است. لازمه اقتصاد چرخشی، توسعه تکنولوژی و بهینهسازی است که خوشبختانه فولاد مبارکه آن را در دستور کار خود قرار داده است.