مدیر عملیات مجتمع فولاد سبا خبر داد؛
دستیابی فولاد سبا به بالاترین شاخص کیفی درصد مطابقت با سفارش محصولات
مدیر عملیات مجتمع فولاد سبا از دستیابی به بالاترین شاخص کیفی درصد مطابقت با سفارش محصولات در این مجتمع خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از ایراسین، بهمن خلیلی مدیر عملیات مجتمع فولاد سبا از دستیابی به بالاترین شاخص کیفی درصد مطابقت با سفارش محصولات در این مجتمع خبر داد.
وی افزود: بعد از اجرای نوسازی خط موجود، ارتقای اتوماسیون صنعتی و نصب قفسه هفتم مجتمع فولاد سبا در تیرماه ۱۴۰۱ بالاترین عدد شاخص کیفی درصد مطابقت با سفارش محصولات به میزان ۹۸.۱ درصد به ثبت رسید.
مدیر عملیات مجتمع فولاد سبا با بیان اینکه اجرای عملیات نوسازی خط موجود، ارتقای اتوماسیون صنعتی و نصب قفسه هفتم مجتمع فولاد سبا در خردادماه ۱۴۰۰ آغاز گردید اظهار داشت: طی یک ماه توسعه مذکور شامل نصب قفسه ۷ و تعویض اتوماسیون خطنورد انجام پذیرفت.
به گفته مدیر عملیات مجتمع فولاد سبا این خط از تیرماه سال گذشته با مدنظر قرار دادن انجام آزمودنهای عملکردی تجهیزات و تولید آزمایشی فولادهای جدید در مدار تولید قرار گرفت که خوشبختانه حجم تولیدات آن به روال عادی بازگشت و بعد از طی یک دوره ششماهه شاخصهای کیفیت محصولات تولیدی روند افزایشی را در پیش گرفت.
خلیلی با تأکید بر اینکه رشد کیفی همراه با رشد کمی محسوس نسبت به دوره مشابه سالهای قبل بوده است در همین زمینه از مدیریت ارشد و پولادمردان پرتلاش مجتمع فولاد سبا در واحدهای تولیدی، ستادی و خدمات فنی و پشتیبانی قدردانی و اظهار امیدواری کرد با حمایتهای مدیریت ارشد فولاد مبارکه بتوانیم شاهد رشد کمی و کیفی بیشتر محصولات این مجتمع باشیم.
در همین زمینه رئیس کنترل کیفی سبا نیز خاطرنشان کرد: با تکمیل موارد باقیمانده از بخشهای توسعه در ماههای اخیر، این مجتمع موفق گردید در تیرماه ۱۴۰۱ بالاترین عدد شاخص کیفی درصد مطابقت با سفارش محصولات بعد از اجرای نوسازی خط موجود، ارتقای اتوماسیون صنعتی و نصب قفسه ۷ را به میزان ۱/۹۸ درصد به ثبت برساند.
جمشید عبدزاده شاخص کیفی درصد مطابقت با سفارش محصولات را بهعنوان اصلیترین شاخص کیفی، بیانگر هماهنگی بین فرایندهای تولید و پشتیبانی در خطوط مختلف دانست و افزود: این شاخص تأثیر مستقیم بر کاهش هزینهها از قبیل هزینههای کیفیت شامل دوبارهکاری و خرابی و ضایعات و برخی هزینههای دیگر ازجمله خواب محصول در انبار، تولید مجدد و اضافی، تأخیرها و … دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: این موفقیت در شرایطی محقق گردید که تنوع تولیدات ازلحاظ ابعاد و خانواده محصول منطبق با برنامه تولید انجامشده است.
.
.
.
.
.
.
.
.
.