با حضور دستیار اجتماعی رئیسجمهور و استاندار خوزستان در مراسم اختتامیه جشنواره سلام خوزستان برگزار شد؛
درخشش فولاد اکسین در ویترین رسانه ای استان ؛رتبه دوم روابط عمومی در رقابت با ۷۵ دستگاه اجرایی
روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان موفق شد در جشنواره استانی «سلام خوزستان»رتبه دوم بخش دستاوردهای اطلاعرسانی و رسانهای را از آن خود
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، این موفقیت به پاس عملکرد درخشان این واحد در معرفی ظرفیتها و فعالیتهای شرکت در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی ایران ۱۴۰۴ به دست آمد.
در این جشنواره، روابط عمومی شرکت های مناطق نفت خیز جنوب رتبه نخست و شرکت فولاد اکسین خوزستان رتبه دوم را کسب کردند.فولاد اکسین با ارائه محتوای حرفه ای،تعامل گسترده رسانهای و حضور اثربخش در فضای نمایشگاهی،نقش برجستهای در معرفی توانمندی های صنعت فولاد کشور ایفا کرد.
جشنواره «سلام خوزستان» با مشارکت ۷۵ روابط عمومی و دریافت بیش از ۱۱۷۰ اثر برگزار شد و در آیین اختتامیه با حضور دکتر ربیعی،دستیار اجتماعی رئیسجمهور و دکتر موالی زاده، استاندار خوزستان،از برگزیدگان تقدیر شد.