جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:
ایمیدرو برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی می کند/ از ایدههای نو برای کاهش مصرف آب حمایت می کنیم
امروز سومین جشنواره اینوماین با حضور مقامات رسمی افتتاح شد. این جشنواره با محوریت ایدههای ارزشآفرین معدن و صنایع معدنی با حضور برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت، وجیهالله جعفری معاون وزیر و رئیس ایمیدرو، غلامرضا ملاطاهری مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو، حسین منصوری مدیر مرکز نوآوری ایمینو، امید اصغری مدیر موسسه پژوهشی یونیدرو و محمد رحیمیان معاون پژوهشی دانشگاه تهران افتتاح گردید.
شیوا نیک وظیفه
وجیه الله جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو در این جشنواره عنوان کرد: ایمیدرو با همکاری بخش خصوصی در پروژههای بخش معدن و صنایع معدنی تاکنون بیش از ۲۳ میلیارد دلار سرمایهگذاری داشته که ایمیدرو تلاش کرده در این مسیر نقش تنظیم و تسهیلگر و بسترساز برای بخش خصوصی داشته باشد و از اجرا فاصله گیرد.
وی افزود: به میزان ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از طرحهای حوزه معدن و صنایع معدنی توسط بخش خصوصی با بسترسازی ایمیدرو در حال اجرا است که تا پایان سال ۹۹ به میزان ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از طرحهای فوقالذکر اجرایی شد. تلاش کردیم از ظرفیت شرکتهای وابسته یا تابعه ایمیدرو که پیشران در اقتصاد کشور هستند و بیش از ۲۰ درصد ارزش بورس را در اختیار دارند، کمک بگیریم.
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: حوزههای مختلفی در معدن و صنایع معدنی نیازمند نوآوری و فناوری است که از جمله آن باطلههای معدنی است یعنی برای فناوری باطلههای معدنی باید فناوریهای جدید را به کار گرفت. به طور کلی در هر سه حوزه اکتشاف، استخراج و فرآوری در معدن نیازمند نوآوری و فناوریهای جدید هستیم و از آنجا که صنایع معدنی صنایع آببر هستند ترجیح ما بر این است که از ایدههای نو برای کاهش مصرف آب در این صنایع حمایت کنیم.
اقتصاد دانشبنیان استوار بر نیروی انسانی متخصص و خلاق
رئیس هیئت عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی کشور نیروی انسانی است و اقتصاد دانشبنیان نیز بر نیروی انسانی متخصص و خلاق استوار است و عبور موفق از چالشهای تحریم با حرکت در مسیر توسعه دانش بنیان با تکیه بر نیروهای داخلی متخصص خاصل خواهد شد.
جعفری گفت: موضوعاتی نظیر کربن و ضایعات صفر اهم برنامههای بخش معدن و صنایع معدنی است که مستلزم خلاقیت و فناوری در این حوزه میباشد.
وی اظهار داشت: استخراج بهینه و استحصال حداکثری ارزش افزوده از منابع معدنی نیازمند رعایت موازین توسعه پایدار محوریت فناوریهای نوین، مصارف بازیافت، ایمنی و بهداشت معدن، ارائه محصولات نوین، مدیریت پسماندهای معدنی و در نهایت توسعه زنجیره ارزش معدنی میسر است.
وی بیان کرد: حمایت از ایدههای نوآورانه و استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان از جمله اهداف برگزاری جشنواره اینوماین است که در سه دوره برگزار شدن آن رشد ایدههای خلاقانه دریافتی از ۱۱۳ ایده در سال نخست، ۱۱۲ ایده در سال دوم به ۱۵۰ ایده در سال جاری رسیده و خوشبختانه دو تا از ایدهها در سال گذشته تجاری شد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.