طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با معدن نامه مطرح کرد:
ایران بداند از این سند چه میخواهد و برای آن بسترسازی نماید
طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با معدن نامه مطرح کرد:
ایران بداند از این سند چه میخواهد و برای آن بسترسازی نماید
شیوا نیک وظیفه
بدون تردید توسعه روابط با چین، بهعنوان کشوری که در حال تبدیل به قدرتمندترین کشور جهان از نظر اقتصادی و نظامی اســت، نهتنها برای ایران، بلکه برای هر کشوری در جهان که پیشرفت و ایفای نقش در زنجیره ارزش جهانی را دنبال میکند، یک ضرورت است. توسعه روابط دوجانبه ایران و چین بهعنوان دو کشور تمدن ساز یک نیازمندی دوسویه است. این سند بالادستی که ایران و چین بهعنوان یک نقشه راه برای تحقق همکاریهای جامع راهبردی بین دو کشور بر روی آن توافق کردهاند، با قدرت چانهزنی هر کشور میزان منافع را تعریف خواهد کرد.
مصطفی طاهری نماینده مردم شریف زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با معدن نامه عنوان کرد: کلیت این سند بر مبنای فرصت سازی است و اگر هوشمندانه عمل کنیم میتوانیم بهره بیشتری از آن ببریم.
وی افزود: در این سند از کلمات برد-برد استفاده شده است و متن به منافع دوجانبه تأکید دارد، اما ایران باید بداند از این سند چه میخواهد و برای آن برنامهریزی و بسترسازی نماید تا بتواند منافع خود را در آن حداکثر کند، اقدامی که چین هم برای منافع خود انجام خواهد داد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: در این سند همکاری مشخصا به معدن هم اشاره شده است. با توجه به اینکه کشور چین در حوزه معدن و فولاد از اهرمهای تأثیرگذار در بازار جهانی است، باید برای ارتقاء حوزه معدن و صنایع معدنی در زمینه انتقال تکنولوژی و بحث ماشینآلات پیشرفته از این کشور بهره ببریم.
وی افزود: برای میزان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف اعداد و ارقامی آورده نشده و این سند به جزئیات آن نپرداخته اما باید برنامهریزی و مطالعات جدی در حوزه معدن آغاز شود تا با نیازسنجی درست، پتانسیلهای این کشور را بهدرستی به سمت خواستههایمان هدایت کنیم.
سند همکاری ایران و چین نگاه به برجام را تضعیف نمیکند
تدوین اهداف گروه فولاد مبارکه برای سال 1400
از نگاه معطوف به غرب فاصله میگیریم