اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

مراسم تكریم و معارفه‌ی مدیرعامل شركت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در این مراسم با تأکید بر این‌که کار در شستا بسیار مهم است ولی بدانیم که تغییرات مدیریتی در کشورمان نتیجه‌ی شرایط عمومی و یا اقتصادی است گفت: تغییر در رأس شستا نتیجه‌ی تغییرات عمومی کشور، دولت چهاردهم و تأمین اجتماعی بوده و برای پیشبرد مناسب‌تر امور است.

سالاری افزود: آقای نوروزی همواره دغدغه‌ی مملکت، مردم ایران، اقتصاد کشور، جامعه‌ی کارگری و بازنشستگان را داشته و دارد. در طول یک ماه اخیر هم با هم در ارتباط بودیم و در طول 40 سال اخیر که او را در مناصب مختلف مدیریتی دیده‌ایم؛ همواره با سرافرازی کار کرده و سلامت نفس و عزت نفس داشته است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان این‌که آقای سعیدی همواره منافع عمومی را به منافع خصوصی ترجیح داده و به همین دلیل پیشنهاد بخش خصوصی را با وجود آسایش بیش‌تر، رد کرد تا در خدمت جامعه‌ی کارگری و بازنشستگان باشد اظهار داشت: خدمت در شستا به دلیل این‌که دامنه‌ی ذی‌نفعان آن نیمی از جمعیت کشورمان است و به جامعه‌ی کارگری و بازنشستگان تعلق دارد، از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است و به همین دلیل آقای سعیدی این مسئولیت را پذیرفت. آقای سعیدی همواره قاطعیت را در سرلوحه‌ی دوران مدیریتی خود قرار داده و منافع عمومی را به منافع خصوصی ترجیح داده است.

محمدرضا سعیدی، سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی نیز در این مراسم ضمن تشکر از اقدامات مدیرعامل سابق شستا اظهار داشت: اولین حضور من در شستا مربوط به سال‌های دور و همکاری با شرکت داروپخش بود و سپس به تیپیکو رفتم؛ با آن‌که رشته‌ی دانشگاهی من شیمی است اما رشته‌ی اصلی من مدیریت کسب‌وکار و نوآوری است.

قرار بود برای همکاری با بخش خصوصی مشغول شوم اما در نهایت خدمت به جامعه‌ی کارگری و بازنشستگان را ترجیح دادم. مجموعه‌ی شستا میراث بزرگ صنعتی و سرمایه‌گذاری کشور است و متأسفانه دچار اشکالات عدیده بوده که البته بخشی از رفع این اشکالات در دستان ما نیست.

سعیدی خاطرنشان کرد: از مشورت‌های آقای نوروزی بهره خواهم برد و از همه‌ی پیشکسوتان شستا کمک و یاری می‌طلبم. در جنگ اقتصادی فعلی، خود را خادم ملت و یکی از فرماندهان جنگ اقتصادی می‌دانم و کمک می‌کنم تا کشور به سرمنزل مقصود برسد.

وی تأکید کرد: مسیر بزرگان گذشته را در شستا ادامه خواهم داد و تلاش می‌کنم به سمت بازدهی بالا و سود، افزایش میزان نقدشوندگی، افزایش دریافت سود و کاهش ریسک سرمایه‌گذاری حرکت کنیم.

عارف نوروزی، مدیرعامل سابق شستا با تأکید بر این‌که ما مکلف هستیم از شروع صبح مسئولیت خود را در قبال خداوند عمل کنیم، گفت: من همواره نگاهم به کار تکلیفی و عبادی است و مادامی که تکلیف و بار بر گردن است باید به نحو احسن آن را انجام داد؛ زیرا تا هنگام مرگ تکلیف و بار بر گردن انسان قرار دارد.

گفتنی است در پایان این مراسم، رییس سازمان تأمین اجتماعی، لوح تقدیر از آقای نوروزی مدیرعامل سابق و هم‌چنین حکم انتصاب آقای سعیدی، به عنوان سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی را تقدیم کرده و برای هر دو مدیر آرزوی توفیق الهی مسئلت کرد.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 88836
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 88836 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس3 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس3 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد5 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن9 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن12 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن9 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن13 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس5 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس3 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم3 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم3 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان3 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان3 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان3 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان3 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار12 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار9 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن12 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن12 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار12 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار12 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن11 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن10 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار3 روز پیش
فارسیEnglish