موسوی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:
رابطه موثر بین «علم» و «صنعت» برقرار کنیم
نماینده مردم شریف ملکان در مجلس شورای اسلامی صنعت و معدن را پیشران در اقتصاد کشور می داند.
شیوا نیک وظیفه
موسوی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: حوزه معدن و صنایع معدنی توجه ویژه ای را طلب می کند، بحث درآمد ناشی از معادن در اقتصاد امروزه بسیار مهم بوده و رفع مشکلات این حوزه یکی از دغدغههای فعالان و مسئولان کشور است. ایران دارای ذخایر و مواد معدنی بسیار خوبی در تمامی حوزهها است که در تمامی این مواد و صنایع معدنی در جایگاه خوبی در جهان قرار گرفته و با استفاده بهینه از این مواد از لحاظ اقتصادی میتوانیم تولید سرمایههای مالی و اقتصادی مهمی را برای کشور رقم بزنیم البته باید تکنولوژی روز دنیا در تولیدات داخلی کشورمان نمود داشته باشد.
وی به اهمیت شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و افزود: شرکتهای دانش بنیان می توانند از اهرمهای موثر برای این حوزه باشند تا بدین ترتیب کالای با کیفیت به واسطه فناوری روز دنیا تولید شود و سهم کشور در این حوزه را در بازارهای جهانی افزایش دهد. از همین موضوع می توان در داخلی سازی محصولات نیز استفاده کرد و بومی سازی را در تمام زنجیره معدن و صنایع معدنی مورد توجه ويژه قرار داد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کشور ما در مباحث علمی جایگاه مطلوبی در دنیا دارد اما مساله اینجاست که باید بتوانیم رابطه موثر بین علم و صنعت تعریف کرده و این ارتباط را تعمیق کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: معادن کشور پتانسیل بالایی دارد که می تواند اشتغالزایی قابل توجهی برای کشور ایجاد نماید. با استفاده از ظرفیت معادن می توان در ایجاد توسعه پایدار و اشتغال فراگیر در استانهای کمتر توسعهیافته، موثر واقع شد. به همین خاطر احیای معادن و رفع چالش های این حوزه بسیار اهمیت دارد.
نماینده مردم شریف ملکان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: استفاده درست از منابع معدنی کشور باید مدنظر باشد تا از ذخایر و منابع موجود استفاده بهینهتری داشته باشیم. موضوع تکیه بر اقتصاد ناشی از معادن و اهمیت صنایع معدنی، بیش از پیش در جامعه پررنگ شده و باید اقدامات موثری در این راه و استفادههای کلانتر از حوزه معدن شکل بگیرد اما در بحث استفاده بهینه از معادن مسئله اکتشافات هم باید مورد بررسی قرار گیرد. باید به اکتشافات و همچنین فرآوری مواد معدنی بیش از گذشته توجه شود.
وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی نیز در تلاش است تا با ارائه طرح های کارشناسی شده از این حوزه تا حد امکان حمایت نماید. تقاضا این است دولت جدید که انقلابی و جوان خواهد بود توجه به معدن را بیشتر نماید تا زمینه تولید و اشتغال فراهم شود و شاهد رشد و توسعه در این حوزه باشیم. در دولت جدید اصلاح قوانین و مانع زدایی ها در تولید باید مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد.
فولاد مباركه با ایفای مسئولیت اجتماعی خود به توسعه استان و كشور یاری می…
اطلاعیه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در رابطه با شعار سال
حضورفولادمبارکه در نمایشگاه متالورژی تهران
کاربرد علم روانشناسی در حوزه منابع انسانی، بازاریابی و فروش محصولات
توسعه اقدامات فناورانه فولاد هرمزگان با حضور در پارک علم و فناوری