نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:
تعامل خوب بین وزارت صمت و مجلس شورای اسلامی
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیرات مثبت برخی از اقدامات وزارت صمت، تعامل این وزارتخانه با مجلس شورای اسلامی را خوب عنوان کرد و تغییر نقش دولت از تصدیگری به سمت تنظیمگری را ضروری دانست.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از شاتا، علیرضا زندیان با اشاره به تعامل وزارت صنعت، معدن و تجارت با مجلس شورای اسلامی، پیگیری و پاسخگویی وزیر صمت به نمایندگان مجلس و کمیسیونهای تخصصی را خوب توصیف کرد و گفت: آقای رزمحسینی همواره سوالات نمایندگان را در حد مسئولیتی که بر عهده داشتند، پاسخ داده است و اکثر نمایندگان از عملکرد وزیر صمت با توجه به اختیاراتی که داشت، راضی هستند.
نماینده مردم بیجار در خانه ملت درخصوص اقدامات وزارت صمت در حوزههای مختلف صنعتی، معدنی و تجاری به آزادسازی 6 هزار پهنه اکتشافی در سراسر کشور اشاره کرد و آن را گامی موثر در توسعه بخش معدنی و صنایع معدنی کشور دانست گفت: به عنوان مثال در چشم انداز 1404، تولید حدود 55 میلیون تُن فولاد پیشبینی شده است و این چشمانداز نیاز به یک حرکت اصولی و اساسی در حوزه معدن دارد که این اقدام وزارت صمت و استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی یکی از آنهاست.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اجرای سیاستهای مناسب در راستای استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در حوزه اقتصادی برای پاسخگویی به نیازهای کشور، تغییر نقش دولت از تصدیگری به سمت تنظیم گری را ضروری دانست.
زندیان در بخش دیگر این گفتوگو به طرح تولید بدون کارخانه توسط وزارت صمت اشاره کرد و آن را یکی از طرحهای تاثیرگذار در افزایش تولید و استفاده از ظرفیت همه واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ دانست که در کنار حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، در حوزه اشتغالزایی، ارتقاء استانداردها و کیفیت محصولات و همچنین حضور در بازارهای بینالمللی نیز تاثیرات مثبت دارد.
ضرورت تکمیل زنجیره در بخشهای مختلف صنعتی و معدنی و نیز استفاده از ظرفیتهای این بخشها در توسعه و محرومیت زدایی از دیگر مواردی بود که زرندیان به آن اشاره کرد؛ موضوعاتی که در طرح اقتصادی مقاومتی در قالب مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای اقتصادی، از سوی وزارت صمت مورد توجه و پیگیری قرار گرفته و تفاهمنامههای زیادی در این راستا به امضا رسیده است.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساختهای توسعهای در بخش صنعت و معدن، پرورش نیروهای متخصص و موضوع آموزش را نیز مهم دانست.
حذف قوانین زائد و دست و پاگیر در حوزه تولید از دیگر موارد مورد تاکید این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بود.
–
–
–