دکتر امیرحسین نادری افزود: بررسی تجارب جهانی نشان می دهد همواره شرکتهای بزرگ پیشران توسعه صنعتی و اقتصادی کشورها بوده اند. این نگاه که برای پیشرفت و توسعه کشور باید منتظر اقدام دولتها بمانیم باید اصلاح شود. شرکتهای بزرگ با استفاده درست از منابع و اتخاذ استراتژی های موثر می توانند اقتصاد کشور را متحول کنند. رسالت دولتها ایجاد بستر مناسب برای شکل گیری این حرکت است.
وی افزود: برای حضور موثر در عرصه رقابت های جهانی، هماهنگی شرکتهای بزرگ بسیار تعیین کننده خواهد بود. در این راستا تلاش ما این است تا با شرکتهای بزرگی چون سرمایهگذاری امید، سرمایهگذاری غدیر و ذوب آهن اصفهان و سایر مجموعه های بزرگ به عنوان شرکای استراتژیک خود حداکثر تعامل و همکاری را داشته باشیم.
دکتر نادری همچنین از برنامه هلدینگ «ومعادن» برای ورود به عرصه سرمایه گذاری در فلزات استراتژیک آینده همچون لیتیوم، نیکل و کبالت خبرداد.
در جلسه تدوین استراتژی هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، مدیران عامل شرکتهای صبانور، تجلی توسعه معادن و فلزات، کک طبس، کارخانجات تولیدی شهید قندی، پرتو تابان، گسترش کاتالیست ایرانیان، پویا انرژی و کاوشگران صنایع معدنی راشا حضور داشتند.
این جلسه با هدف ایجاد وفاق و هماهنگی در نگاه مدیران گروه نسبت به موضوع استراتژی برگزار گردید.
یادآور می شود شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات یکی از پنج شرکت بزرگ سرمایهگذاری بورس و سهام قابل توجهی از شرکتهای بزرگ گل گهر، چادرملو، گهرزمین، صبانور، فولاد خراسان، ملی مس، فولاد ارفع و… را در اختیار داشته و نقش موثری در حوزه معدن و صنایع معدنی کشور ایفا نموده است.
–
–
–