بیشاز 1100 نفر از اهالی روستای درهدر رفسنجان از 1478 خدمت رایگان درمانی و فرهنگی در اردوی جهادی درمانی شرکت ملی صنایع مس ایران بهرهمند شدند.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، محمدجواد خلیلی مدیرحوزه مدیرعامل و گروه روابط عمومی شرکت مس با اعلام این خبر گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران افتخار دارد که به 123 نفر برای متخصص داخلی، 167 نفر جهت اپتومتریست، 73 نفر برای چشمپزشکی، 100 نفر جهت استفاده از واکسیناسیون آنفلوآنزا و 201 نفر بابت پزشکی عمومی خدمات رایگان ارائه کند.
خلیلی با اشاره به آموزش بهداشت و دهان به 75 نفر، ادامه داد: 173 نفر نیز از خدمات معاینه دندانپزشکی، 74 مورد کشیدن دندان، 29 مورد ترمیم و 11 مورد آندو، 61 نفر از خدمات مامایی، 51 نفر از تزریقات، 61 نفر از خدمات متخصص زنان و زایمان، 22 نفر از پایش فشار خون، 58 نفر از سونوگرافی، ، 10 نفر از هومویزیت و 39 نفر از خدمات متخصص مغز و اعصاب، استفاده کردند.
مدیرحوزه مدیرعامل و گروه روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین از ارائه خدمات دامپزشکی به 3500 رأس از دامهای منطقه خبر داد.
یادآور میشود، طرح جهادی درمانی شهدای درهدر روز جمعه 21مهرماه توسط مجتمع مس سرچشمه در رفسنجان و با همکاری گروه جهادی شهدای صنعت مس، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، بسیج جامعه پزشکی رفسنجان، گروه جهادی شهید ثقفی و اداره دامپزشکی شهرستان رفسنجان برگزار شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 63566 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.