یک فعال فولادی گفت: ترکیه برخی سیاستهای حمایتی در حوزه کاهش قیمتهای انرژی و افزایش تاب آوری اجرا کرده است و در صورتی که در ایران سیاستهایی مشابه آن نداشته باشیم، در کوتاهترین زمان حتی صادرات به کشورهای عراق و افغانستان را نیز از دست خواهیم داد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، محمدیاسر طیب نیا در خصوص توسعه کشورهای فولادی در منطقه مانند عربستان، عمان، قطر و امارات اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود در کشور، میتوان گفت چنین اتفاقی قطعا زنگ خطری برای بازار فولاد ایران محسوب میشود.
وی در ادامه افزود: علاوه بر این کشورها، سایر رقبا مانند ترکیه و هند، در منطقه آسیا هر روز توسعههای فولادی خود را اجرا میکنند؛ به گونهای که در همسایگی ایران، کشور ترکیه با حمایتهای خود از صنعت فولاد، امروزه به بزرگترین صادرکننده میلگرد تبدیل شده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه اظهار کرد: در واقع ترکیه برخی سیاستهای حمایتی در حوزه کاهش قیمتهای انرژی و افزایش تاب آوری اجرا کرده است و در صورتی که در ایران سیاستهایی مشابه آن نداشته باشیم، در کوتاهترین زمان حتی صادرات به کشورهای عراق و افغانستان را نیز از دست خواهیم داد.
به گفته طیب نیا، امروزه سرمایهگذاری بسیار سنگینی در صنعت فولاد ایران انجام شده است که به توجه بیشتری برای رفع موانع نیاز دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بر همین اساس، میتوان گفت تا چند سال آینده در حوزه نورد، این کشورها که امروز در صنعت فولاد هستند، اما حرفی برای گفتن ندارند، راه را برای صادرات محصولات نهایی ایران خواهند بست؛ بنابراین باید در بخش تاب آوری و رقابت پذیری فولاد ایران به شدت کار کنیم تا با بهبود وضعیت، به نتیجه مطلوبی برسیم. فولادبان
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 63095 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.