اخبار ویژهصنایع معدنیمعدن

تسهیل‌گری به جای سنگ اندازی در صنایع کوچک

به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، میلاد شکری، مدیرعامل شرکت نسل برتر خاورمیانه اظهار داشت: اکنون معضل اصلی صنایع کوچک، تامین مالی و دریافت تسهیلات بانکی است. برای مثال زمانی‌که شخصی با جواز تاسیس کارخانه به بانک مراجعه می‌کند، از او تنها سند ملکی در تهران مطالبه می‌کنند و اسناد مربوط به شهرستان مورد قبول بانک نیست. تامین مالی اغلب بانک‌ها در بخش تولید ضعیف است. برای مثال مجموعه‌ای که در طی یک سال یک میلیارد تومان صورت مالی حسابرسی شده و ۲۰ میلیارد تومان فروش داشته است، باید به نسبت این میزان، اعتبار و تسهیلات به این مجموعه تعلق بگیرد. نیاز است تسهیل‌گری جایگزین سنگ اندازی در مسیر تولید شود.

این تولیدکننده زغال‌سنگ افزود: متاسفانه برخی افراد سودجو به نام تولید، وام دریافت کرده و به جای صرف کردن آن برای فرآیند تولید، خانه، ماشین و تسهیلات فراهم می‌کنند. در صورتی که تولیدکننده واقعی که فروش آن از ۵ میلیارد تومان آغاز شده و به ۳۰ میلیارد تومان رسیده است، باید بتواند در راستای تامین مالی تسهیلات دریافت کند. در تامین مالی گروهی از طریق بورس نیز باید سهام کارخانه را به فروش برسانید که این شیوه ارزشمندی محسوب نمی‌شود.

وی تصریح کرد: به رغم برقراری تحریم‌ها کشورهایی هستند که تامین مالی پروژه‌های ایرانی را بر عهده بگیرند. اما تامین مالی از سوی کشورهای خارجی نیز شرایط خاصی می‌طلبد؛ مبلغ سرمایه گذاری، شخص سرمایه گذار، شراکت یا تامین سرمایه و… از جمله مسائلی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

میلاد شکری درباره شرایط تامین منابع انرژی عنوان کرد: در شرایط جغرافیایی کشور، تامین انرژی منطقه با منطقه متفاوت است. برای مثال در منطقه محرومی مانند شهر گرگان واقع در استان گلستان که سرمایه گذاری نشده است، مشکل آب، برق و گاز وجود ندارد. در مناطقی‌مانند نواحی شمالی کشور به واسطه اینکه اغلب مشغول به کشاورزی هستند، از فعالیت صنعتی استقبال می‌کنند. در صورتی که باید این نکته را در نظر گرفت که فعالیت صنعتی در مناطق محروم می‌تواند به رشد اشتغال علی‌الخصوص اشتغال افراد بومی کمک می‌کند.

مدیرعامل شرکت نسل برتر خاورمیانه ادامه داد: اکنون میزان مالیات ۲۵ درصد به ازای درآمد تعیین شده که پرداخت این میزان مالیات برای صنایع کوچک دشوار است. از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به واسطه رشد تولید و بهای تمام شده محصول، دولت ضمن ارائه تخفیف این عدد را از ۲۵ به ۲۰ درصد تخفیف داد. ابتدا باید برای تولیدکنندگان نرخ مالیات تعریف کنیم. خوشبختانه دولت بسته‌های حمایتی را نیز قرار داده است؛ برای مثال فعالیت صنعتی در مناطق محروم مشمول ۷ سال معافیت مالیاتی می‌شود. چنین اقدماتی که به توسعه تولید و رشد اقتصادی منجر می‌شود باید پررنگ‌تر شود.

این تامین کننده مواد اولیه حوزه زغال‌سنگ در پایان یادآور شد: اولین اشتباه در فرآیند تولید، عدم نیازسنجی نسبت بازار و عدم بازارشناسی نسبت به بازارهای داخلی و خارجی است. ابتدا باید بازار هدف را شناخت و خود را به عنوان تولید و ارائه کننده محصول موردنظر به دیگران شناساند. ضرورت دارد محصولی را انتخاب کنید که قابلیت صادرات و ارزآوری داشته باشد. متاسفانه برخی افراد فقط می‌خواهند تولید کنند؛ این در حالی است که ابتدا باید زمینه فروش محصول را فراهم کرد. اگر علم کافی نسبت به بازار وجود نداشته باشد، حتی اگر تسهیلات بانکی به تولیدکننده تعلق بگیرد، به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.ایراسین

.

.

.

.

.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 59896
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59896 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس5 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس5 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد7 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن11 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن14 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن11 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن15 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس7 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس5 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم5 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم5 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان5 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان5 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان5 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان5 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار14 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار11 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن14 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن14 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار14 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار14 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن13 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن12 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار5 روز پیش
فارسیEnglish