اخبار ویژهصنایع معدنی

برنامه ریزی برای کاهش تولید برخی محصولات در سال ۱۴۰۰

به گزارش معدن نامه؛ برنامه‌های وزارت صمت برای سال ۱۴۰۰ در هفت محور تعریف شده که یکی از محورهای آن، توسعه معادن و صنایع معدنی با تاکید بر نقشه راه معدن در قالب چهار برنامه تدوین شده است.

براساس جدول اهداف کمی بخش معدن و صنایع معدنی در تولید محصولات منتخب معدنی، معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت هدف‌گذاری کرده است که تولید فولاد خام از ۲۸ میلیون و  ۳۷۴ هزار و ۹۰۰ تن تولید شده در مجموع سال ۱۳۹۹، فرار رفته و به ۳۲ میلیون تن برسد.

پس از آن قصد دارد آهن اسفنجی تولیدی داخل از ۲۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید شده طی ۱۱ ماهه سال گذشته، پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن بیشتر شود و به ۳۳ میلیون تن برسد.

همچنین نقشه‌راه تدوین شده برای سال جاری نشان می‌دهد که این سازمان می‌خواهد که میزان تولید آلومینا را از ۲۲۹ هزار و ۱۰۰ تن تولید شده در سال گذشته را به ۲۴۰ هزار تن ارتقا دهد.

طبق برنامه اعلام شده، قرار است کاشی و سرامیک و شیشه‌جام نیز نسبت به سال گذشته، مشمول افزایش تولید شوند. نقشه راه تدوین شده حاکی از آن است که کاشی و سرامیک پنج میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع و شیشه‌جام ۵۴۹ هزار و ۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشند.

براین اساس تولید کاشی و سرامیک از ۴۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار متر مربع به ۴۵۰ میلیون متر مربع و تولید شیشه جام از یک میلیون و ۱۵۰ هزار و ۵۰۰ تن به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن خواهد رسید.

 

برنامه‌ریزی برای کاهش تولید برخی محصولات علیرغم شعار تولید، …

در مقابل اما برخلاف آنکه شعار سال (تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها) بر تولید تاکید دارد، اما معاونت معدنی وزارت صمت اینگونه صلاح دانسته است که تولید کاتد مس، شمش آلومینیوم، محصولات فولادی و سیمان در سال جاری نسبت به سال گذشته، کمتر تولید شوند. احتمال می‌رود که علت این تصمیم میزان بالای تولید محصولات در سال گذشته باشد و ارقام در نظر گرفته شده برای سال جاری، پاسخگوی میزان تقاضا باشد.

طبق برنامه‌ریزی‌ها تصمیم گرفته شده است که در سال ۱۴۰۰، قریب به ۵۸ میلیون تن سیمان، ۲۳ میلیون تن محصولات فولادی، ۳۷۰ هزار تن شمش آلومینیوم و ۲۷۰ هزار تن کاتد مس تولید شود.

این در حالی است که در مجموع ۱۲ ماهه سال گذشته، ۶۹ میلیون و ۳۸۷ هزار تن سیمان، ۲۵ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۰۰ تن محصولات فولادی، ۴۴۴ هزار و ۶۰۰ تن شمش آلومینیوم و ۲۹۰ هزار و ۸۰۰ تن کاتد مس تولید شد.

–

–

–

منبع خبر: شایورد کد خبر: 4342
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «شایورد» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4342 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,08%3,994 USD/اونسنقره (Silver)▼ 0,07%53,88 USD/اونسمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 1,93%3,748 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,53%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,48%1,052 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,31%25,983,400 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▼ 0,31%34,644,200 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,17%264,910,000 توماننیم‌سکه▲ 0,99%140,510,000 تومانربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 توماندلار بازار▲ 0,37%269,500 تومانمس▲ 1,78%6,48 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 1,93%3,748 دلار/تنسرب▲ 0,53%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,29%1,381 دلارنیکل▲ 0,29%15,414 دلار/تنقلع▼ 1,82%55,000 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 0,07%53,88 دلار