دستاورد کیش برای فولادی ها و سازمان ها چه بود؟

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه، بیست و چهارمین دوره سمپوزیوم سالانه فولاد همزمان با نمایشگاه بین المللی فولاد در جزیره کیش برگزار شد تا فولادی ها آخرین دستاوردهای خودشان را به اشتراک گذاشته و راهکاری برای خروج از بحران های پیش آمده بیابند و آن را به مرحله اجرا برسانند.

البته در کنار چالش های موجود، فولادسازان ضرورت حرکت به سمت فولاد سبز را هم درک کرده در این سمپوزیوم به باید ها و نباید های آن پرداختند. بدون شک حرکت به سمت تولید فولاد با کربن صفر با توجه به نگاه اروپا، یک ضرورت محسوب می شود، زیرا در ادامه اگر فولاد ایران به سمت کاهش کربن پیش نرود باید برای صادرات به اروپا مالیات کربن پرداخت کند و درنهایت از قدرت رقابتی خود کم کند.

درنتیجه شاید بخش علمی این گردهمایی بیشتر حول محور معدنکاری و فولادسازی سبز بود و با تکیه بر این موضوع به سراغ بررسی وضعیت  صنعت فولاد رفته بود اما این در حالی است که بخش عمده ای از تولیدکنندگان فولاد در این رویداد نگران کمبود گاز و تاثیر آن بر میزان تولید است که می تواند بر صادرات این بخش هم اثر گذار شود.

از سویی دیگر در حالی این موضوع با درجه اهمیت بالا بررسی می شد که تنها مدیرعامل شرکت ملی فولاد از زیر مجموعه های ایمیدرو در این پنل حضور داشت درحالی که اهمیت این موضوع و تامین زیرساخت های لازم به اندازه ای بالا بود که باید از وزارت صمت و وزارتخانه های مرتبط نیز در این رویداد که جزو برنامه های مهم فولادی ها محسوب می شود حضور پیدا می کردند.

اما در بخش دیگر باید به برگزاری این رویداد در جزیره کیش پرداخت. پیش تر و در سال های گذشته هر شهر با در اختیار داشتن صنعت فولاد به عنوان میزبان سمپوزیوم انتخاب می شد، اما برگزاری این رویداد در جزیره کیش می تواند با توجه به شرایط این منطقه و تمرکز گردشگری آن از درجه اهمیت آن کم کند.

البته اگر در شرایط پساتحریمی شاهد برگزاری سمپوزیوم فولاد در کیش بودیم برای شرکت کنندگان خارجی بسیار شرایط خوبی فراهم شده بود اما وقتی این نمایشگاه تنها تعدادی اندک بازدید کننده و شرکت کننده خارجی داشت ضرروتی در برگزاری آن در کیش احساس نمی شد.

 در حالی که اگر این رویداد در تهران برگزار شده بود با توجه به اینکه دفاتر نمایندگی بیشتر شرکت های تولیدی در تهران برقرار است، می توانست دستاورد بهتری به همراه داشته باشد و دسترسی به این رویداد و رسیدگی به برخی موضوعات کاری را آسان تر کند.

از سویی دیگر برگزاری این رویداد می توانست بر تعداد بازدیدکنندگان بخش های مرتبط با صنعت فولاد اضافه کند و بر دستاوردهای آن بیفزاید، اما آن طور که پیداست آب و هوای کیش برای مدیران فولادی خوش آمده و ترجیح می دهند در این منطقه سمپوزیوم را برگزار کنند.

اما نکته دیگر آن است که حتی در این رویداد تخصصی که زمان آن تنها سه روز بود، برخی مدیران عامل تنها یک نصفه روز در نمایشگاه حضور داشتند و آن هم بیشتر به دید و بازدید با دیگر فعالان بخش پرداخته شد.

شاید در شرایط فعلی کشور و صنعت فولاد، بیش از برگزاری نمایشگاه ها که به نوعی، به رخ کشانی فولادی ها در متراژ و طراحی غرفه و هزینه های میلیاردی پرداخته شده بود، نیازمند شناسایی راهکارهایی برای برون رفت از شرایط موجود باشد نه غرفه برتر شدن.

تیتر20

.

.

.

.

.

.

.

منبع خبر: تیم تحریریه معدن‌نامه کد خبر: 176112
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «تیم تحریریه معدن‌نامه» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 176112 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس10 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس10 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد11 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن16 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن19 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن16 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن20 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس12 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس10 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم10 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم10 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان10 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان10 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان10 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان10 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار19 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار16 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن19 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن19 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار19 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار19 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن18 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن17 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار10 روز پیش
فارسیEnglish