محمدرضا میری:
ضرورت توسعه صنعت كشتی سازی در منطقه مكران
یك كارشناس صنعت در سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان سیستان و بلوچستان بر ضرورت توسعه صنعت كشتی سازی و شناورسازی در منطقه مكران تاكیدكرد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از رادیو اقتصاد، «محمدرضا میری» ضمن اشاره به موضوع صنایع شناورسازی مختص شیلات، صید و صیادی در كشور افزود: سالیان متمادی تا حد زیادی تولید شناورهای صیادی از قبیل لنج ها، قایق های فایبرگلاس و چوبی در منطقه رشد و تبلور پیدا كرده هرچند تا رسیدن به كیفیت مطلوب در این زمینه فاصله بسیار معنا داری وجود دارد.
وی همچنین اظهارداشت: اكنون در حوزه چابهار و كنارك استان سیستان و بلوچستان در تولید شناور اعم از لنج و قایق ۲۶۰ فروند و در بخش تعمیرات ۱۳۰ فروند ذخیره سازی سالیانه شده است.
این كارشناس صنعت در سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان سیستان و بلوچستان با بیان اینكه چابهار و كنارك از قطب صید وصیادی ایران هستند، گفت: سالانه بیش از ۷۰ درصد صید تن ماهیان و همینطور افزون بر ۳۰ درصد صید تجاری كشور در این منطقه انجام می شود.
وی در ادامه از صید سالانه ۱۷۰ هزار تن ماهی و میگو در دو بندر چابهار و كنارك خبرداد و افزود: جدا از این ۱۱ اسكله صیادی و همینطور ۱۰۰ واحد تولیدی شیلات در منطقه استقرار دارد.
میری اضافه كرد: بدون شك با ظرفیت های كم نظیر شیلاتی در كنار نوسازی ناوگان شناورسازی منطقه به منظور صید با كیفیت بطور حتم شاهد افزایش محصولات شیلاتی و ارزآوری خواهیم بود.
وی با تاكید بر اینكه ضرورت توسعه صنعت كشتی سازی در منطقه مكران اظهارداشت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است ۳۰ میلیون تن پتروشیمی و ۱۳ میلیون فولاد در این منطقه تولید و ظرفیت سازی شود.
این كارشناس صنعت سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان سیستان و بلوچستان عنوان كرد: تاكنون در حیطه كشتی سازی در قامت مكران اقدامات جدی انجام نشده است.
وی در ادامه یادآورشد: از آنجائیكه سرمایه گذاری در حیطه صنعت شناورسازی و كشتی سازی زمان بر و به مدت زمان طولانی نیاز دارد از اینرو باید تمهیداتی در نظر گرفته شود تا به موازات توسعه صنایع سنگین از قبیل پتروشیمی، فولاد و صنایع معدنی در منطقه بسترسازی جهت توسعه صنعت شناورسازی و كشتی سازی نیز در این منطقه به مرور آغاز و به سمت جلو حركت كند.
.
.
.
.
.
.