اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

شرکت فولاد مبارکه سهم مهمی در طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان دارد

مدیرعامل شرکت تامین آب اصفهان صفه گفت: در عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان شرکت فولاد مبارکه به عنوان مهمترین سهامدار این شرکت سهم مهمی در پیشبرد این ابرپروژه دارد.

به گزارش معدن نامه، سید محمود حسینی درباره عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان اظهار داشت: شرکت تامین آب اصفهان صفه در دی ماه ۹۷ پس از هماهنگی با ایمیدرو و شرکت تامین و انتقال آب خلیج فارس به جنوب شرق کشور اعم از هرمزگان، گل گهر، مس سرچشمه و فولاد چادرملو شکل گرفت.

وی افزود: در حال حاضر سهامداران عمده شرکت تامین آب اصفهان صفه شرکت فولاد مبارکه، پالایشگاه اصفهان، ذوب آهن، شهرداری اصفهان، اتاق بازرگانی و سازمان همیاری شهرداری های اصفهان است.

مدیرعامل شرکت تامین آب اصفهان صفه با اشاره به اساسنامه این شرکت تصریح کرد: اساسنامه شرکت تامین آب اصفهان صفه اجازه فعالیت های مختلف تامین آب صرفا با اهداف صنعتی و معدنی را از منابع درون سرزمینی و برون سرزمینی در دستور کار قرار داده است.

وی اضافه کرد: طرح انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان در راستای تامین کمبود نیاز آبی صنعت استان اصفهان است و این انتقال آب در هفت مسیر توسط شرکت مشاوره ای «طوس آب» از ابعاد مختلف نظیر هزینه و قیمت تمام شده و زمان اجرا بررسی شد تا در نهایت مسیری که از نظر آبگیر و آب شیرین کن با شرکت خلیج فارس مشترک است، انتخاب شد.

حسینی با اشاره به اینکه ۳۸۰ کیلومتر از مسیر انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان با شرکت خلیج فارس مشترک است، گفت: در حال حاضر شرکت مهندسین مشاور یکم به عنوان مشاور و شرکت زاینداّب به عنوان مدیر طرح انتخاب شده اند و مشغول فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: روز یکشنبه، ۲۴ اسفندماه، دوقسمت از خط اول از گل گهر تا مس سرچشمه و از مس سرچشمه به چادرملو اردکان توسط رئیس جمهور افتتاح می شود و عملیات اجرایی انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان و خراسان رضوی هم آغاز می شود.

مدیرعامل شرکت تامین آب اصفهان صفه در ادامه گفت: شرکت فولاد مبارکه سهم مهم و قابل توجهی از این پروژه را بر عهده دارد و از هفت سهامدار موجود، دو سهامدار به این شرکت تعلق دارند.

وی افزود: مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از ابتدای کار همواره با راهبری و هدایت به عنوان رئیس هیئت مدیره از این پروژه حمایت کردند و انسجام بخشی ها به همت مدیریت شرکت فولاد مبارکه انجام شد.

حسینی تعریف بازه ۵ ساله برای این ابرپروژه را معقولانه توصیف کرد وگفت: پروژه انتقال آب از خلیج فارس به استان های کرمان و یزد پس از ۷ سال به بهره برداری رسیده است و امیدواریم با اعمال مدیریت ارزش و زمان بتوانیم هزینه ها را کاهش دهیم و در صورت تامین به موقع کالا و سرمایه انتقال آب خلیج فارس به اصفهان حتی کمتر از ۵ سال به بهره برداری برسد.

شایان ذکر است با راهبری وزارت صمت و سرمایه گذاری شرکت های بزرگ معدنی از جمله فولاد مبارکه یکشنبه این هفته عملیات اجرایی آیین بهره برداری و شروع عمیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به استان های شرقی و مرکزی کشور توسط رئیس جمهور آغاز خواهد شد.

این ابَرپروژه، با بهره مندی از توان متخصصان داخلی و همچنین ظرفیت های بخش خصوصی توانمند، در زمان تحریم به اجرا خواهد درآمد و این موضوع باعث شده تا از آن به عنوان یکی بزرگترین پروژه های بعد از انقلاب اسلامی نام برده شود.

–

–

–

–

شرکتهای دانش بنیان میتوانند نقش مهمی در حل چالشهای حوزۀ معدن و

عملیات اجرایی انتقال آب از خلیج فارس به استان اصفهان این هفته آغاز

یادگار بزرگ و ماندگار وزارت صمت در فلات مرکزی و شرق کشور/ ۲۴ اسفند؛

فولاد مباركه با ایفای مسئولیت اجتماعی خود به توسعه استان و كشور یاری می

 

 

 

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 2489
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 2489 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)داده رایگان موجود نیستنقره (Silver)داده رایگان موجود نیستمس (Copper)داده رایگان موجود نیستآلومینیوم (Aluminium)داده رایگان موجود نیستروی (Zinc)داده رایگان موجود نیستنیکل (Nickel)داده رایگان موجود نیستسرب (Lead)داده رایگان موجود نیستپلاتین (Platinum)داده رایگان موجود نیستپالادیوم (Palladium)داده رایگان موجود نیست
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیارداده رایگان موجود نیستطلای ۲۴ عیارداده رایگان موجود نیستسکه امامیداده رایگان موجود نیستنیم‌سکهداده رایگان موجود نیستربع‌سکهداده رایگان موجود نیستدلار بازارداده رایگان موجود نیستمسداده رایگان موجود نیستآلومینیومداده رایگان موجود نیسترویداده رایگان موجود نیستسربداده رایگان موجود نیستسنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستفولادداده رایگان موجود نیستنیکلداده رایگان موجود نیستقلعداده رایگان موجود نیستکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقرهداده رایگان موجود نیست