بررسی مشکلات کارخانه سیمان ماهان در بازدید مسئولان رفسنجان
نشست هم اندیشی و برنامه بازدید شهردار و اعضای شورای شهر رفسنجان به همراه مدیران و مسئولان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان از کارخانه سیمان ماهان کرمان ۹ آذر در محل این کارخانه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از ایسنا، در این برنامه بازدید مسائل و مشکلات پیش روی تولید و فروش کارخانه سیمان ماهان کرمان مطرح و در مورد آنها بحث و تبادل نظر شد ضمن آنکه شهردار و مسئولان شورای اسلامی شهر رفسنجان نیز نسبت به رفع برخی موارد مطرح شده در نشست با مدیران این کارخانه قول مساعد دادند.
استفاده از سیمان ماهان در پروژه های شهرداری رفسنجان
شهردار رفسنجان در نشست با مدیر و مسئولان کارخانه سیمان ماهان کرمان بر حمایت شهرداری از این کارخانه تاکید و اظهار کرد: حمایت از تولید داخل باید رسالت و وظیفه همگانی باشد، تا قشر کارگر در واحدهای تولیدی احساس امنیت شغلی داشته باشند.
مجید کهنوجی تصریح کرد: برای اجرای پروژه های عمرانی و ساخت و سازهای شهرسازی بیشتر از سیمان ماهان استفاده خواهیم کرد و روند مصرف سیمان ماهان در پروژه های شهرسازی بیش از پیش خواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهر رفسنجان نیز گفت: بحث کیفی سازی این مجموعه قابل ستایش است این کارخانه محصول با کیفیت را تولید و روانه بازار می کند تا با استحکامی که در ساخت و سازها ایجاد می کند موجبات امنیت را فراهم سازد.
سید حسین رحیمی با اشاره به اشتغالزایی ۳۰۰ نفر به طور مستقیم در این کارخانه، افزود: آمادگی داریم همانطور که در پروژه های عمرانی در بحث تامین سیمان، از این کارخانه تهیه می کنیم باز هم این روند ادامه داشته باشد و بیشترین حمایت از سیمان ماهان را خواهیم داشت. کمک و همکاری خواهیم کرد جایگاه سیمان ماهان در عرصه ها پیشتاز باشد.
قیمت هر کیسه سیمان به زیر ۳۵ هزار تومان می رسد
نماینده و مدیر روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان نیز در این نشست گفت: سیمان ماهان جزء استانداردترین محصولی است که در داخل استان و کشور با بهترین کیفیت تولید می شود و تفاوتی با سیمان های شرکت های دیگر در استان ندارد، کیفیت و دوام این محصول حتی بهتر از تولیدات شرکت های دیگر است.
علی حسینی نسب افزود: تولید در کارخانه سیمان ماهان اشتغال زیادی به همراه دارد و حمایت لازم جهت جلوگیری از ایجاد مشکل در آن، به شدّت نیاز است و لازم است مسئولین از این کارخانه تولیدی حمایت کنند چرا که صنعت پرکاربرد سیمان نیازمند حمایت است.
وی بیان کرد: قیمت هر کیسه سیمان به زیر ۳۵ هزار تومان می رسد و نرخ نامه، رسانه ای خواهد شد و اگر در شهرستان عرضه شود به دلیل بُعد مسافت کمی تغییر می کند نه به خاطر کیفیت و کمیت.
حسینی نسب تصریح کرد: در زمانی که کمبود سیمان در داخل شهرستان و استان کرمان احساس می شد کارخانه سیمان ماهان تنها کارخانه ای در استان بود که با تولید کالای مورد نیاز سیمان، در شرایط سخت به یاری آمد و در اجرای پروژه های عمرانی حوزه های بهداشتی و درمانی، شهرسازی، ساختمان سازی، صنعتی و مصرف عمومی مرتب کمبودها را جبران کرد و نگذاشت پروژه های شهرستانی بخوابد.
کیفیت برتر استاندارد سیمان ماهان
مدیر نظام مهندسی شهرستان رفسنجان هم گفت: بحث فنی و آزمایش ها بر روی سیمان را کماکان مانند قبل انجام می دهیم، به این نتیجه رسیدیم که کیفیت سیمان استاندارد است.
محمد نظری افزود: بعد از تأیید استاندارد بودن این محصول، معرفی این محصول و هدایت پروژه های سنگین به کارخانه و رفع موانع آن در حوزه های مختلف از جمله شهرستان جزء تکلیف است که انجام می دهیم.
وی با تاکید بر اینکه رفع موانع از تکالیفی است که باید انجام داد، بیان کرد: توقع این است که سطح کیفیت سیمان ماهان نیز بروزتر و بهتر شود و همیشه در بالاترین سطح باشد.
نظری خاطرنشان کرد: در حوزه معرفی و آموزش مهندسان در شناسایی کیفیت هر نوع سیمان هم برنامه ریزی ها در حال انجام است، کیفیت سیمان ماهان در رتبه برتر استان است و برای به دست اوردن رتبه کشوری هم باید دانش فنی و تلاش خود را داشته باشد.
نیاز ۱۲۰۰ تنی شهرستان رفسنجان به سیمان
مدیرعامل کارخانه سیمان ماهان نیز در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رفسنجان اظهار کرد: کارخانه سیمان کرمان در سال ۸۸ در محور کرمان به رفسنجان فعالیت خود را آغاز کرد.
حسن درویش افزود: در زمان بحران، کارخانه ماهان، نیاز سیمان در پروژه های شهرستان را برآورده کرده و همچنان این روند ادامه دارد به طوری که در رفسنجان روزانه ۱۲۰۰ تن سیمان مصرفی وجود دارد که ۶۰۰ تن از این میزان از کارخانه سیمان ماهان تأمین می شود.
وی بیان کرد: شهردرای رفسنجان بیشترین سیمان را از ماهان تامین می کرد، با کمک نظام مهندسی برای مهندسان رفسنجان برنامه آموزشی خواهیم داشت تا باکیفیت و مقاومت این محصول در کاربرد ساخت و ساز آشنا شوند. ضمن آنکه بازار اصلی ما رفسنجان باید احیا شود و فروش روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن سیمان می تواند برای کارخانه تأثیرات مثبت داشته باشد.
وی تاکید کرد: هر چه سود از فروش سیمان به دست اوریم یک ریال آن در جای دیگر به کار نمی رود بلکه این سودها جهت اجرای طرح توسعه و اشتغالزایی برای جوانان در همین کارخانه هزینه می شود.
مدیرعامل کارخانه سیمان ماهان کرمان ادامه داد: پروژه خط تولید پودر میکرونیزه آهک تا سایز ۳ میکرون را در دست اجرا داریم که قرار است با اعتبار ۱.۵ میلیون دلار معادل ۲۰۰ میلیارد تومان تا یک سال آینده به بهره برداری برسد.
درویش افزود: ۴۵ میلیارد تومان از این سرمایه صرف خرید تجهیزات در خارج از کشور شده و مابقی آن صرف ساخت و ساز فضای فیزیکی این طرح و خرید تجهیزات مورد نیاز داخلی خواهد شد.
وی اضافه کرد: پودر میکرونیزه آهک با سایز ۳ میکرون قابلیت کاربرد و استفاده در صنایع تولید لاستیک، صنایع رنگ سازی، تولید لوله پلیکان، لوازم آرایشی دارد که با راه اندازی این طرح جزو ۴ کارخانه اول کشور در این حوزه خواهیم بود که پودر میکرونیزه آهک تا سایز ۳ میکرون را تولید می کند.
–
–
–