کارخانه فروکروم رفسنجان پس از ۳ سال تعطیلی فعال می‌شود

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه به نقل از ایرنا، رضا نصوحی سه شنبه شب در جریان تور بازدید از این کارخانه در جمع خبرنگاران ظرفیت تولید این کارخانه را ۶۰ هزارتن در سال اعلام کرد.

وی افزود: فروکروم در تولید فولادهای ضدزنگ به کار می رود و مواد اولیه برای تولید فروکروم نیز شامل سنگ کرومیت و کک متالوژی است که در واقع محصول ذوب آهن اصفهان یا زرند کرمان است و به عنوان عامل احیاکننده در تولید فروکروم به کار می رود.

نصوحی بیان کرد: ظرفیت تولید فروکروم در این واحد توسط سه کوره محقق می شود و از هر کوره سالانه ۲۰ هزار تن فروکروم ۶۰ درصد تولید می شود.

وی ادامه داد: فروکروم کاربرد وسیع در صنعت و نیز تولید فولادهای ضد زنگ دارد و مواد اولیه مانند سنگ کرومیت برای تولید فروکروم را نیز از استان فارس، معادن اسفندقه (جنوب کرمان) و نیز معادن اطراف زاهدان می آوریم.

مدیر تولید کارخانه فروکروم رفسنجان گفت: بخشی از این مواد اولیه هم از کشورهای آفریقای جنوبی که معادنی غنی دارند وارد می کنیم.

نصوحی افزود: غیر از واحد فروکروم در رفسنجان یک واحد دیگر نیز در کشور در فاریاب (جنوب کرمان) فعالیت دارد.

واگذاری با هدف رونق اقتصادی

در ادامه این برنامه خبری که به همت دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان برگزار شد، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیز با اشاره به اینکه وسعت این منطقه ۲ هزار هکتار است گفت: از هشت ماه گذشته بیش از نیمی از این وسعت به منظور تحقق رونق و توسعه اقتصادی در حال واگذاری است.

روح الله بهرامشاهی بیان کرد: یکی از ضعف های منطقه ویژه اقتصادی توسعه نیافتگی بود که در سه محور هدف را برنامه ریزی و کار کردیم تا توانستیم نظر سرمایه گذاران را به این منطقه جلب کنیم.

وی ادامه داد: این سه محور شامل جلب مشارکت شرکت ملی صنایع مس ایران و صندوق بازنشستگی، سرمایه گذاری هلدینگ های حاکمیتی مانند هلال احمر و کمیته امداد و نیز سرمایه گذاری های مردمی است.

کارخانه فروکروم رفسنجان پس از ۳ سال تعطیلی فعال می‌شود

بهرامشاهی تصریح کرد: در آینده نزدیک منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به عنوان قطب اقتصادی استان کرمان با قابلیت تبدیل شدن به هاب منطقه ای در حوزه های صادرات فرآورده های نفتی، اقتصاد آی.تی (IT)، ماشین آلات معدنی، کود و سموم شیمیایی خواهد درخشید.

وی با بیان اینکه مجوز راه اندازی دفتر ستادی نانو را در رفسنجان اخذ کرده ایم خاطرنشان کرد: پای شرکت های قوی را به رفسنجان از جمله شرکت های مشاوره ای بخش خصوصی و شرکت مشاوره ای وابسته به صندوق بازنشستگی را که حلقه مفقوده های زیادی در این زمینه در رفسنجان احساس می شد باز کردیم.

در ادامه تور بازدید ابراهیم صداقتی مدیرعامل کارخانه ریشه گستر که در حوزه تولید کود و سموم شیمیایی در منطقه ویژه اقتصادی فعالیت دارد اظهار کرد: از سال ۹۶ در مرکز رد دانشگاه ولیعصر رفسنجان فعالیت خود را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: اکنون نیز به مدت ۲ سال است که به منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان منتقل شدیم و در این منطقه به تولید کود و سموم شیمیایی بر پایه علم و دانش بنیان می پردازیم.

صداقتی بیان کرد: به دنبال تولید کودی بودیم که در باغات کشاورزی منجر به کاهش میزان مصرف آب شود و تولید محصولی طبیعی و سالم نیز در پی داشته باشد.

وی گفت: این کود میکروبی که تولید می کنیم باعث می شود عناصر غذایی جذب ریشه درخت شود و سالانه ظرفیت تولید ۵۰۰ تن کود و سموم شیمیایی را داریم.

رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

منبع خبر: تیم تحریریه معدن‌نامه کد خبر: 167425
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «تیم تحریریه معدن‌نامه» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 167425 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس13 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس13 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد15 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن20 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن23 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن20 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن24 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس15 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس13 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم14 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم14 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان14 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان14 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان14 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان14 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار23 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار20 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن23 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن23 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار23 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار23 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن22 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن21 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار13 روز پیش
فارسیEnglish