ثبات بیلت ؛ تکان خفیف میلگرد
با وجود ثبات قیمت بیلت و تنها افزایش جزئی در نرخ میلگرد، بازار فولاد چین تحت تأثیر عرضه پایدار و رشد ملایم بهای سنگ آهن، در وضعیتی باثبات اما قدرتمند قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، قیمت بیلت چین نسبت به روز قبل ثابت ماند و در سطح ۴۲۱ دلار در هر تن فوب کارخانه قرار گرفت. در همین حال، بهای میلگرد در بورس آتی شانگهای با افزایش ۲ دلاری به ۴۳۸ دلار در هر تن رسید.
ترکیب عرضه پایدار، هزینه های تولید بدون تغییر و افزایش خفیف قیمت سنگ آهن به ۱۰۶ دلار موجب شده جو بازار فولاد چین در شرایطی آرام اما حمایتشده قرار گیرد. کارخانه ها نیز همچنان بدون شتاب برای تغییر قیمت های پیشنهادی خود عمل میکنند.
فولادبان
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 112211 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات