مشاور رئیس بنیاد ایران شناسی خبر داد :
ساخت مستند “رخ ایران” به همت بنیاد ایران شناسی
دکتر کامبیز مهدی زاده مشاور فناوری، نوآوری و امور رسانه ریاست بنیاد ایران شناسی پس از بازدید از شعبه ایران شناسی استان لرستان و دیدار با مدیر این مجموعه بیان کرد: ما امروز در استان زیبای لرستان هستیم تا در دوران مدیریت جدید بنیاد به ریاست دکتر صالحی، به ایران بیشتر بپردازیم و برای ایران قدم برداریم.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، آن هم زمانی که متاسفانه برخی از کشورها ایران هراسی را ترویج میدهند، انشالله و به یاری خدا مستند لرستان “سرزمین آب و سنگ” در اواخر خرداد ویا اوایل تیر به نمایش درخواهد آمد.
دکتر مهدیزاده ضمن تاکید بر اینکه آینده کشور بیشتر در گرو صنعت گردشگری خواهد بود نه بشکه های نفتی، اظهار داشت: ما نتوانسته ایم تا امروز زیبایی های ایران زمین را به تصویر بکشیم.

وی گفت: پس از تهیه و نمایش موفق مستندهای فاخر رخساره زمین در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، و نمایش آن از شبکه های صدا و سیما و بردن جوایز متعدد، این بار بنیاد ایرانشناسی در نظر دارد اولین قسمت از مجموعه مستندهای “رخ ایران” را بسازد و در اولین گام استان زیبای لرستان را به تصویر خواهیم کشید .
این مستند که با حمایت بنیاد ایران شناسی و سرمایه گذاری بخش خصوصی ساخته می شود به معرفی جاذبه ها و ظرفیتهای نهفته زمین گردشگری استان لرستان خواهد پرداخت. در این مستند تصاویر منحصر به فردی از پدیدههای کمتر دیده شده استان لرستان برای اولین بار به تصویر کشیده خواهد شد.

دکتر مهدی زاده در مورد زیبایی های استان لرستان بیان کرد: استان لرستان با دارا بودن تنوع کم نظیر پدیده های زمین شناسی، غارهای آهکی، دره ها و آبشارها میتواند بعنوان یکی از قطبهای بالقوه ژئوتوریسم ایران شناخته شود.
این استان نه تنها از نظر چشم اندازهای طبیعی منحصر به فرد است بلکه از نظر ساختار زمین شناسی نیز ظرفیتهای ارزشمندی را در خود جای داده است. توسعه ژئوتوریسم (زمین گردشگری) و شناخت ایران زمین می تواند منجر به اشتغال زایی، توسعه پایدار و رشد اقتصادی در سطح استان شود. از این رو پیشنهاد می شود ژئوسایت های استان شناسایی و برای گردشگران آماده سازی شود.
دکتر مهدی زاده ادامه اکنون فصل جدیدی در رویکردها و فعالیتهای این بنیاد آغاز شده است. بنیاد ایرانشناسی با تهیه و رونمایی این مستند نخستین گام را در ارتباط با شناخت ایران زمین و معرفی پدیده های زمین گردشگری(ژئوتوریسم) برداشته است. امید است با همراهی و مشارکت فعال سایر نهادها و سازمانهای ذیربط در این مسیر، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر ظرفیت های زمین گردشگری و ایران شناسی در سطح استان باشیم.

دکتر مهدی زاده در پایان تاکید کرد از همه عزیزان و مسئولینی که ما را در ساخت مستند یاری کردند بالاخص دفتر بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان ،مدیر کل منابع طبیعی استان، سازمان جهاد کشاورزی لرستان، و مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تقدیر و تشکر کنم.امید است با نگاه علمی و فرهنگی به ژئوتوریسم ، استان لرستان را به الگویی موفق در حوزه توسعه زمین گردشگری در سطح ملی و بین المللی تبدیل کنیم