شرکت ملی صنایع مس ایران 4 گام بزرگ در راستای بومیسازی زنجیره و زیرساخت صنعت مس را طی 1403 عملیاتی کرده است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو): شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف تحقق فرامین مقام معظم رهبری در زمینه داخلیسازی ماشینآلات و تجهیزات مورد نیاز صنایع و معادن کشور، طرح های مختلفی در زمینه بومی سازی برداشته است.
ساخت نخستین کارخانه ایرانی تولید کنسانتره مس با ورودی خاک 7 میلیون تن در خرداد امسال اجرایی شد. براساس این طرح، 93 درصد تجهیزات مورد نیاز کارخانه، در داخل ساخته خواهد شد که بدین ترتیب، 300 میلیون یورو صرفه جویی ارزی حاصل می شود.
بومی سازی کامل فنآوری ساخت کارخانه آهک، طرح دیگر شرکت ملی صنایع مس ایران است که توسط یک شرکت ایرانی (نیپک، از شرکت های تابعه شرکت ملی صنایع مس ایران) در مجتمع مس خاتونآباد اجرایی شده است. شرکت مذکور پیش از این، مشاوره طرح احداث کارخانجات آهک در مجتمع مس سرچشمه و آهک اهر را به طور موفقیتآمیز انجام داد.
افزون بر این، ساخت دامپتراک ملی 136 تنی در داخل با عمق ساخت 65 درصدی، طرح دیگر شرکت ملی صنایع مس ایران است که طی قرارداد با گروه کارخانجات صنعتی مپنا در شهریور امسال وارد مراحل اجرایی شد.
براساس برنامهریزی انجام شده، دامپتراک مذکور با بهرهگیری از تجارب فنی مجتمع مس سرچشمه و توان علمی و تخصصی مراکز پژوهشی، دانشگاهی و دانشبنیان، طی 18 ماه ساخته خواهد شد.
اقدام دیگر شرکت ملی صنایع مس ایران در زمینه بومی سازی، تولید نخستین «ویل موتور» با مشارکت یک شرکت تولیدکننده داخلی در استان کرمان است. برای تولید ویل موتور، تا 60 نفر فرصت شغلی در این کارخانه ایجاد خواهد شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 87137 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.