۱۳ واحد معدنی راکد کرمانشاه امسال فعال میشود
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه مهمترین راهبرد بخش معدن استان را فعالسازی معادن راکد دانست و گفت: سال گذشته ۲۰ واحد معدنی راکد با اشتغال بیش از ۱۵۰ نفر فعال شد و امسال نیز فعالسازی ۱۳ واحد معدنی در برنامه فعالسازی این سازمان قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از ایرنا، رسول اسکندری افزود: در راستای راهبرد فعالسازی معادن راکد با توجه به ابلاغیه وزیر صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته ۱۰ فقره پروانه بهرهبرداری معدن، گواهی کشف و پروانه اکتشاف به مزایده گذاشته شد.
اسکندری گفت: مقدمات برگزاری مزایده ۹۰ فقره معدن دیگر انجام شده است که به صورت سراسری اطلاعرسانی شد.
وی با اشاره به اینکه ۲۰۲ معدن در سطح استان مجوز بهرهبرداری دارد، یادآور شد: از این تعداد هماکنون ۱۶۳ معدن فعال است.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اظهار داشت: ۳۵۰ محدوده درخواستی بلوکهشده استان اسفندماه سال گذشته در بخش رزرو آزادسازی سامانه کاداستر قرار گرفت اما به دلیل مشکلات فنی به زمان بعد موکول شده است.
اسکندری با اشاره به پیگیریهای انجامشده برای تسریع در آزادسازی این محدودهها گفت: آزادسازی این محدودهها نیز بهصورت سراسری اعلام خواهد شد.
وی گفت: با توجه به نامگذاری امسال بهعنوان سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها انتظار میرود دستگاههای مرتبط با حوزه معدن تعامل بیشتری داشته باشند.
لغو ممنوعیت ثبت مواد معدنی شن، ماسه و لاشه های ساختمانی
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه در ادامه از لغو ممنوعیت ثبت مواد معدنی گروههای یک و ۲شامل شن، ماسه، خاک رس و سنگهای لاشه ساختمانی در استان خبر داد و گفت: لغو ممنوعیت با توجه به درخواست متعدد معدنداران و نیاز منطقه برای انجام طرحهای ساخت و ساز انجام شد.
اسکندری افزود: ثبت مواد معدنی گروههای یک و دو از سال ۹۸ ممنوع شد و هماکنون بر اساس رأی شورای عالی معادن کشور، فعالان بخش معدن میتوانند نسبت به ثبت درخواست مواد معدنی (یک و دو) در سامانه کاداستر اقدام کنند.
بیشترین میزان قیر طبیعی کشور در استان کرمانشاه و شهرستان گیلانغرب واقع شده و این استان یکی از مناطق معدنی کشور محسوب می شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
–
–
–