كارشناس ارشد فلزات پایه گفت:
چین توان زیرفروشی فولاد روسیه را ندارد
كیوان جعفری تهرانی گفت: روسیه با فروش فولاد زیر قیمت جهانی باعث ضرر و زیان به كارخانه های تولید چین شده است.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از رادیو اقتصاد، كیوان جعفری تهرانی كارشناس ارشد فلزات پایه گفت: با مطالعات انجام شده بر روی ۱۸ كارخانه تولید فولاد چین، مشخص شد ۵ كارخانه تولیدی به دلیل ضر و زیان مجبور به كاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی محصولات خود كردند و ۹ كارخانه تولیدی نیز ناگزیر ۱ ماه زودتر ار موعد تعمیرات سالیانه خود را آغاز كردند.
وی افزود: ۴ كارخانه تولید فولاد چین به دلیل سیاست های فروش روسیه تولید خود را به طور كامل متوقف كردند.
كارشناس بازار فلزات پایه با اشاره به نقش سیاست های مالی چین در شرایط های بحران گفت: در حال حاضر چین از فرصت زیر فروشی روسیه استفاده و فولاد ارزان روسیه را خریداری كرده و با قیمت بالاتر به كشورهای همسایه صادر می نماید.
وی به واحدهای تولید فولاد كشور در خصوص اوضاع بد بازار و كاهش قیمت ها هشدار داد.
جعفری تهرانی افزود: در حال حاضر قیمت بیلت در cis به محدوده ۵۰۰ دلار رسیده و اسلب نیز در همین محدوه قیمتی قرار دارد كه این روند خطری برای بازار فولاد محسوب می شود.
وی از افزایش قیمت آلومینیوم در آینده نزدیك خبر داد و گفت: عمده آلومینیوم های جهان توسط چین، امارات و آمریكا تولید می شود و در حال حاضر عرضه این محصول نسبت به تقاضا كاهش یافته است كه همین امر می تواند باعث افزایش ۵۰ دلاری این محصول شود.
جعفری تهرانی در خصوص قیمت های فلزات در بازار های جهانی گفت: مس ۸۳۵۳ دلار، آلومینیوم ۲۴۵۳، روی ۳۴۵۰ دلار، سرب ۱۹۸۲ دلار، نیكل ۲۳۲۰۰ دلار و قلع ۲۷۵۰۰ دلار به فروش رسید.
وی از افزایش قیمت ۷۲/۵ دلاری مس ، ۱۷ دلاری آلومینیوم، ۸۶ دلاری سرب، ۳۰۰ دلاری نیكل و ۲۴۵۰ دلاری قلع خبر داد.
كارشناس ارش بازار فلزات پایه افزود: كارخانجات ذوب روی به دلیل گرانی قیمت انرژی و برق با مشكلات تولید مواجه هستند و همین امر در هفته آینده قیمت روی را با ۲۰۰ دلار افزایش به بالاترین سطح در ۲۵ سال اخیر خواهد رساند.
.
.
.
.
.
.
.