پروژه مجتمع مس جانجا یکی از طرح های بزرگ ملی است که در استان سیستان و بلوچستان با سرمایهگذاری تعدادی از شرکتهای بزرگ معدنی وصنعتی کشور و محوریت شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در دست اجراست.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، سرمایه گذاری برای این پروژه حدود ۴۵۰ میلیون یورو است که پس از رسیدن به مرحله بهرهبرداری سالانه بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار درآمد را در منطقه به دنبال خواهد داشت.
معدن مس جانجا یکی از معادن بزرگ کشور خواهد بود که بعد از ۳ سال آینده، به طور متوسط سالیانه ۷۵ میلیون تن عملیات معدنکاری برای تامین ۱۶ میلیون تن ماده معدنی ورودی کارخانه فلوتاسیون، جهت تولید سالانه ۱۳۵ هزار تن کنسانتره مس با عیار ۲۶ درصد، صورت میگیرد.
عیار مس این معدن ۰.۲۶ درصد بوده و با تکنیکهای بهروزی که به کارگرفتهشده انتظار میرود راندمان این کارخانه کنسانتره در سطح قابل قبولی قرار گیرد.
با حضور متخصصان معدنی، حدود ۴۰ هزار نقطه به صورت مغناطیسسنجی برای تکمیل عملیات اکتشافی و شناسایی مدل بلوکی سهبعدی ذخایر انجام شده و تاکنون بیش از ۳۵ هزار متر حفاری عمقی صورت گرفته است.
عملیات باطلهبرداری معدن نیز به صورت همزمان در حال انجام است. طی یکی دو ماه گذشته، ۱۵ دامپتراک ۱۰۰ تنی به دامپتراکهای قبلی اضافه شده و معدنکاری در این پروژه با سرعت قابلتوجهی در حال انجام است. از زمان بازگشایی معدن، یعنی تیرماه ۱۴۰۲ تاکنون، حدود ۳.۵ میلیون مترمکعب خاکبرداری انجام شدهاست.
ذخیره قطعی اکتشافشده معدن مس جانجا ۲۴۰ میلیون تن بود که با عملیات اکتشافی انجام شده، به ۳۰۰ میلیون تن رسیده است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 88320 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.