مدیر عامل شرکت مس خبر داد:
پایان نگرانی تأمین آب برای اجرای پروژههای مس
مدیر عامل شرکت مس خبر داد:
پایان نگرانی تأمین آب برای اجرای پروژههای مس
اردشیر سعدمحمدی در آیین افتتاح قطعه دوم و سوم طرح انتقال آب خلیج فارس به مس سرچشمه که با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور و وزیر صمت برگزار شد با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد، گفت: این درحالی است که ما 0.3 درصد از آب شیرین جهان را مورد استفاده قرار دادهایم.
اردشیر سعدمحمدی در آیین افتتاح قطعه دوم و سوم طرح انتقال آب خلیج فارس به مس سرچشمه که با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور و وزیر صمت برگزار شد با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد، گفت: این درحالی است که ما 0.3 درصد از آب شیرین جهان را مورد استفاده قرار دادهایم.
به گزارش معدن نامه به نقل از مس پرس، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: سهم غرب آسیا 47.7 درصد و منطقه خلیج فارس 24.6 درصد از شیرینسازی آب دنیا است که سرمایهگذاری بیشتری در این حوزه را میطلبد و ما در ایران نیز نیازمند شیرین سازی آب هستیم.
وی افزود: خوشحال هستم که اعلام کنم در سال 99 برای اولین بار در شرکت ملی مس موفق به تولید 280 هزار تن مس کاتدی که بزرگترین رقم تولیدی در تاریخ صنعت مس است شدیم که نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش تولید دارد و رکورد بینظیری را با کمک پرسنل صنعت مس ثبت کردیم.
به گفته سعدمحمدی همچنین با 270 هزار تن فروش مس از رقم بسیار جالبی از نظر تناژ فروش عبور کردیم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: امیدوارم با طرحهای توسعهای که بالغ بر 2/4 میلیارد یورو و 30 هزار میلیارد تومان برای شرکت ملی صنایع مس ایران تعریف شده، تا پایان سال 1404 ظرفیت تولید مس کاتدی کشور به 600 هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه در سال آینده شاهد افتتاح طرح تولید کنسانتره مس در مجتمع مس سرچشمه، معدن مس درآلو و معدن مس درهزار و خواهیم بود، گفت: افزایش تولید حاصل از طرحهای توسعه جدید معادل 800 میلیون دلار به درآمدهای شرکت مس اضافه میکند.
سعدمحمدی با اشاره به اینکه شرکت ملی مس برای انجام پروژهها سالانه حدود 27 میلیون متر مکعب آب مصرف میکند بیان کرد: برای انجام پروژهها نیازمند 31 میلیون متر مکعب آب جدید هستیم که خوشبختانه با افتتاح این پروژه توسط رییس جمهور محترم نگرانی بابت آب برای اجرای پروژهها نخواهیم داشت.
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–