ممنوعیت استقرار صنایع انرژی بر و آب بر در سرزمینهای خشک
معاون امور برنامه ریزی، نظارت و آمایش سرزمینی سازمان برنامه و بودجه گفت: با توجه به بحران آبی که در کشور وجود دارد، اجازه استقرار صنایع انرژی بر و آب بر را در پهنههای خشک سرزمین نمیدهیم.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، آقای علیرضا رحمت نیا در ارتباط تلفنی با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما با اشاره به اینکه سند آمایش سرزمینی در اسفند ۱۳۹۹ برای سطح ملی و ۳۱ استان، مصوب شد و مبنای بودجه سال ۱۴۰۱ قرار گرفته است، افزود: از ۲۵۵ سیاستی که در سند ملی آمایش سرزمینی داریم ۷۰ سیاست را به عنوان پیشران بودجه سال ۱۴۰۱ استفاده کردیم.
او ادامه داد: در سیاستهای سطح ملی و استانی، همه صنایع انرژی بر و آب بر را ملزم کردیم در سواحل و جاهایی که به آب دسترسی دارد مستقر شوند به ویژه سواحل مکران که به نوعی بهشت سرمایه گذاری کشور باید باشد و مورد تاکید سند ملی و استانی ما هستند.
آقای رحمت نیا اضافه کرد: بر اساس سند ملی، مکلف شدیم، سامانه پایش و ارزیابی توسعه فضایی کشور را مستقر کنیم که در این سامانه بر اساس لایههای اطلاعاتی مختلف میتوانید توسعه فضایی کشور را رصد کنید.
معاون امور برنامه ریزی، نظارت و آمایش سرزمینی سازمان برنامه و بودجه گفت: به نوعی در آمایش باید بخشها را با هم هماهنگ کنیم و ویژگی کلی گری، جامع نگری، افق ۲۰ ساله از ویژگی آمایش است.
وی ادامه داد: مطالعات گسترده و تفصیلی در استانها شامل ۱۱۰۰ جلد گزارش و ۵۰ جلد گزارش ملی است و بر مبنای ارزیابی توان اکولوژیک، پهنههای سرزمین را سطح بندی کردیم.
–
–
–
–
–