او در ادامه گفت: باید به انرژی پاک هم در سمت تولید و هم در سمت مصرف توجه داشت. چرا که تولید انرژی پاک مثل انرژی خورشیدی در سمت تولید و صرفهجویی در سمت مصرف کننده بهترین راه کمک به توسعه کشور در حوزه انرژی محسوب میشود.
علیآبادی سپس تولید انرژی تجدیدپذیر را بهترین و منطقیترین روش تولید انرژی خواند و با ستایش از اقدام فولاد مبارکه در ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی با همکاری مپنا و آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات، تصریح کرد: این پروژه بسیار بااهمیت و ارزشمند است. اینکه در کشوری که به داشتن نفت و گاز و منابع زیرزمینی مشهور است، صنایع به محیط زیست و انرژی تجدیدپذیر روی آورند جای تحسین بسیار دارد.
مدیرعامل گروه مپنا در پایان بر توسعه زیرساختهای داخلیسازی شده حوزه انرژی خورشیدی تاکید کرد و از نهادهای صنعتی مانند فولاد مبارکه خواست پیشتازِ سرمایهگذاری در این حوزهها باشند که موجب رشد و توسعه و کارآفرینی خواهد شد.
در ادامه این نشست، مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه، جهتگیری کلی فولاد مبارکه طی دو سال اخیر را علاوه بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود، ورود به موضوع تکمیل زنجیره ارزش فولاد و رفع چالشها و موانع در گلوگاههای حیاتی صنعت فولاد عنوان کرد و تاکید کرد: لازم است بتوانیم موانعی که در حوزه انرژی یا حمل و نقل داشتیم را مرتفع کنیم.
وی سپس با اشاره به مسئولیتهای اجتماعی فولاد مبارکه در زمینه محیط زیست افزود: تکمیل این زنجیره باید با در نظر گرفتن ضرورتهای زیست محیطی صورت گیرد؛ چراکه راه توسعه پایدار از توجه به این مسائل میگذرد و فولاد مبارکه قصد دارد در حوزههای زیست محیطی به الگوی صنعت سبز تبدیل شود. اصفهان شهری است که در معرض آلایندههای مختلف قرار دارد و جهتگیری مسئولانه در این حوزه اتفاق خوب و بزرگی در کشور محسوب میشود.
طیب نیا با تقدیر از گروه مپنا به عنوان یک شریک و مجموعه صنعتی نمونه، پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی و راهاندازی نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی را دو پروژه بزرگ در همکاری دو مجموعه در حوزه انرژی خواند و اظهار امیدواری کرد اولین فاز نیروگاه خورشیدی تا اوایل سال آینده به بهرهبرداری برسد.
.
.
.
.
.