تحقق ۱۰۹ درصدی اهداف تولید فولاد مبارکه در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۱

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه، در ادامه مسیر روشن و برنامه‌های راهبردی فولاد مبارکه که از مهرماه سال ۱۴۰۰ بازنگری و وارد فاز اجرا شد، اگرچه تحریم‌های ظالمانه، محدودیت‌های انرژی و منابع اولیه و حمله‌های سایبری موانعی ایجاد کرد، اما نه‌تنها نتوانست در اراده پولادمردان این شرکت خللی ایجاد کند، بلکه انسجام بیش‌ازپیش مدیریت و کارکنان و همسویی آن‌ها با اهداف کلان ترسیم‌شده شرایطی فراهم کرد که در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۱، بیشتر نواحی این شرکت با رشد چشمگیر تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل، کارنامه درخشانی از عملکرد خود در نیم سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» برجای گذارند.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، ضمن بیان این مطلب گفت: افزایش ارزشمند کمی و کیفی تولید در این شرکت، بدون اضافه کردن خط تولید و هرگونه تجهیزات اضافی در شرایط سخت یادشده، در حالی به دست آمد که تلاش رسانه‌های بیرونی برای تخریب روحیه تولید در بزرگ‌ترین فولادساز کشور که خوراک بسیاری از صنایع و کارخانجات داخلی کشور را تأمین می‌نماید، به اوج خود رسیده بود.

وی با بیان اینکه برای سال ۱۴۰۱ در شرکت فولاد مبارکه تولید ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن تختال و برای مجتمع فولاد سبا نیز تولید یک میلیون و ۵۲۰ هزار تن هدف‌گذاری شده است، تصریح کرد: از همان روزهای نخست سال جاری با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، کارکنان این مجموعه برای دست‌یابی به رکوردهای جدید تولید عزم خود را جزم کردند و موفق شدند ضمن افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ در همه نواحی و ثبت رکوردهای بی‌سابقه درمجموع ۱۰۹درصد برنامه‌های ترسیم‌شده را محقق سازند.

تحقق ۱۰۹ درصدی برنامه‌های فولاد مبارکه

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه سخنان خود با اشاره به دستاوردهای شرکت توضیح داد: در ناحیه آهن‌سازی با همت کارکنان، تولید گندله در شش ماه نخست سال جاری با ۵.۲ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۳ میلیون و ۷۸۹ هزار تن و تولید آهن اسفنجی در مجموع واحدهای احیا مستقیم فولاد مبارکه و فولاد سبا نیز با ۱۹.۱ درصد رشد به ۴ میلیون و ۷۹۸ هزار تن افزایش یافت.

به گفته طیب‌نیا، مجموع تختال تولیدشده در شرکت فولاد مبارکه مجتمع فولاد سبا در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ با ۲۰.۱ درصد رشد به ۴ میلیون و ۵۵۱ هزار تن افزایش یافته و تحقق ۱۰۹ درصدی برنامه‌ها را به ثبت رسانده است.

وی در ادامه این موفقیت‌ها، از محقق شدن ۱۰۶.۲ درصد برنامه‌ها به دست کارکنان توانمند نورد گرم فولاد مبارکه و فولاد سبا خبر داد و گفت: در بازه زمانی یادشده جمع محصولات نورد شده در شرکت فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا رشد ۱۴.۹ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ داشته است؛ به‌نحوی‌که تولید ورق گرم این دو خط از ۳ میلیون و ۱۵۵ هزار تن نیمه نخست سال قبل به ۳ میلیون ۳۵۱ هزار تن در مدت مشابه سال جاری افزایش یافته است.

ثبت رکوردهای جدید در ناحیه نورد سرد

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه از موفقیت‌های به‌دست‌آمده در خطوط مختلف ناحیه نورد سرد شرکت در نیمه نخست سال جاری خبر داد و تاکید کرد: رکورد روزانه ۵.۲۱۲ تن در واحد اسیدشویی (۲۹ فروردین‌ماه)؛ رکورد روزانه تولید ۹۹۰ تن ورق گالوانیزه (۳۰ خرداد)؛ رکورد ماهانه ورق سرد در خط اصلاح ۴ به میزان ۲۰ هزار و ۷۱۶ تن (فروردین‌ماه) و رکورد ماهانه خط قلع‌اندود به میزان ۱۰ هزار و ۴۶۰ تن (شهریور ۱۴۰۱) کامل‌کننده موفقیت‌های شرکت در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ بوده است.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود به تحقق اهداف گروه فولاد مبارکه در شش‌ماهه نخست سال جاری اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه همگرایی و انسجام موجود بین شرکت‌های زیرمجموعه فولاد مبارکه نیز دستاوردهای خوبی برای صنعت فولاد کشور به ارمغان آورد؛ به‌نحوی‌که فولاد هرمزگان در ماه‌های فروردین و شهریور موفق شد دو رکورد جدید را به ثبت برساند.

تاکید فولاد مبارکه به رشد کیفی در کنار رشد کمی

وی افزود: در شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری با ثبت یک رکورد روزانه (فروردین‌ماه) و ۲ رکورد ماهانه میزان تولید روزانه این شرکت به ۲ هزار و ۶۹۰ تن و تولید ماهانه نیز به ۸۴ هزار و ۲۵۵ تن افزایش یافت. کارکنان شرکت فولاد امیرکبیر کاشان طی شش‌ماهه نخست سال جاری با ثبت ۳ رکورد روزانه و ماهانه در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و شهریور میزان تولید روزانه و ماهانه این شرکت را به ترتیب به یک هزار و ۲۴۶ تن، ۲۱ هزار و ۹۰۳ تن و ۲۱ هزار و ۹۲۲ تن افزایش دادند. همچنین در شرکت فولاد سنگان شاهد ثبت سه رکورد پی‌درپی روزانه در فروردین‌ماه ۱۴۰۱ و عبور از مرز تولید ۱۸ هزار و ۹۶۰ تن گندله هستیم. در نهایت در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری نیز مشاهده می‌کنیم که در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ با تولید ۲۶ هزار و ۸۰۵ تن ورق گالوانیزه رکورد تولید این واحد که در مردادماه سال ۱۳۹۹ به ثبت رسیده، شکسته شده است.

طیب‌نیا خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه امروزه در همه حوزه‌ها، به‌ویژه صنعت فولاد که ازجمله صنایع مادر محسوب می‌گردد، بازار به‌شدت رقابتی است و نیاز به ورق‌های با کیفیت به شکل فزاینده‌ای رشد یافته، در فولاد مبارکه نیز تأکید شده است که به‌موازات رشد کمی، به رشد کیفی و تولید محصولات خاص نیز توجه ویژه داشته باشیم و این امر با افزایش کیفیت محصولات و اضافه شدن چندین محصول جدید به سبد محصولات فولاد مبارکه ازجمله ورق‌های آجدار و ارتقای کیفیت ورق‌های قلع اندود محقق شده است.

.

.

.

.

.

.

.

.

منبع خبر: تیم تحریریه معدن‌نامه کد خبر: 173885
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «تیم تحریریه معدن‌نامه» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 173885 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس13 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس13 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد15 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن20 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن22 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن20 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن23 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس15 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس13 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم13 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم13 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان13 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان13 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان13 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان13 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار22 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار20 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن22 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن22 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار23 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار22 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن21 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن21 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار13 روز پیش
فارسیEnglish