عملکرد درخشان تولید در فولاد مبارکه
شیوا نیک وظیفه – فولاد مبارکه اصفهان بزرگترین تولیدکننده ورقهای فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) با سهم ۲۰ درصدی، بزرگترین تولیدکننده آهناسفنجی در جهان با ظرفیت ۱۱.۴ میلیون تن در سال، سهم ۱.۵ درصدی در تولید ناخالص کشور، شبکه گسترده مشتریان و زنجیره تأمینکنندگان شامل بیش از ۳۵۰۰ کارخانه، کارگاه و تأمینکننده خدمات و کالا، ارزش فعلی بازار شرکت فولاد مبارکه در حدود ۳۰۰۰۰۰۰ میلیارد ریال و سهم ۸ درصدی در تولید ناخالص داخلی بخش صنعت است.
این شرکت در دوره جدید مدیریتی، استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود، توسعه سرمایههای انسانی، تمرکز بر نوآوری و فناوریهای نوین، توسعه کمی کیفی و متوازن و همچنین تبدیلشدن به صنعت سبز را در اولویت امور قرار داده است.
رشد چشمگیر تولید در فولاد مبارکه
در مقایسه عملکرد ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰ شاهد رشد تولید در شرکت فولاد مبارکه و سایر شرکتهای گروه بهرغم تداوم محدودیت انرژی و تبعات ناشی از حملات سایبری بوده است.
کلاف گرم در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۲۹۱۶ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۳۳۵۱ هزار تن افزایش داشته و رشد ۱۴.۹ درصدی را رقم زده است. همچنین تختال در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۷۸۹ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۴۵۵۱ هزار تن افزایش داشته و رشد ۲۰.۱ درصدی را رقم زده است. آهن اسفنجی شرکت نیز در همین مدتزمان در سال ۱۴۰۰ به میزان ۴۰۲۹ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۴۷۹۸ هزار تن افزایش داشته و رشد ۱۹.۱ درصدی را رقم زده است به همین ترتیب گندله در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۵۹۸ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۳۷۸۹ هزار تن افزایش داشته و رشد ۵.۲ درصدی داشته است.
افزایش تولید در سایر شرکتهای مبارکه
گالوانیزه تاراز در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۸۲ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۸۷ هزار تن افزایش داشته و رشد ۶ درصدی را رقم زده است.
کلاف سرد کاشان در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۱۲ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۵ هزار تن افزایش داشته و رشد ۱۱.۶ درصدی را رقم زده است.
تختال هرمزگان در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۶۱۷ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۶۶۳ هزار تن افزایش داشته و رشد ۷.۵ درصدی را رقم زده است.
آهناسفنجی سفیددشت در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۴۵۵ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۴۶۵ هزار تن افزایش داشته و رشد ۲ درصدی را رقم زده است.
گندله سنگان در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۲۰۱۷ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۲۳۷۰ هزار تن افزایش داشته و رشد ۱۷.۵ درصدی را رقم زده است.
کنسانتره سنگان در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به میزان ۶۱۱ هزار تن تولید داشته و این محصول در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۶۲ هزار تن افزایش داشته و رشد ۱۰۷ درصدی را رقم زده است.
اقدامات اصلاحی فولاد مبارکه از مهر ۱۴۰۰
فولاد مبارکه با هدف تعهد و تخصصگرایی و برطرف کردن برخی مغایرتهای گذشته اقدام به اصلاح مدیریت و هیئتمدیره شرکتهای تابعه از مهر ۱۴۰۰ کرد. این شرکت افزایش عرضه محصولات فولادی در بازار داخل و پاسخگویی به کلیه تقاضاهای دریافتی در بورس کالا، افزایش نظارت بر شرکتهای خارجی و حسابهای ارزی، اصلاح آئیننامه معاملات و بازبینی لیست تأمینکنندگان مجاز از طریق فراخوان عمومی، اصلاح فرآیند و افزایش نظارت بر شرکتهای تابعه خصوصاً در موضوعات عملکرد مالی و تجاری را در راستای اصلاح امور شرکت به انجام رسانده است. همچنین تعریف پروژههای توسعه در سطح گروه فولاد مبارکه و سرعت بخشیدن به شروع و مراحل آنها، نظاممندی فرآیند مسئولیت اجتماعی، طرح جامع معماری سازمانی با هدف ارتقا یکپارچگی، تنظیم سند پایداری اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی شرکت، تنظیم خطمشی شفافیت و فساد ستیزی، برنامهریزی بازسازی تصویر سازمانی و برنامه توسعه نوآوری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان در زنجیره کسبوکار فولاد مبارکه از دیگر اقدامات در این راستا بوده است.
.
.
.
.
.
.
.