وی با اشاره به اینکه توقف تولید در کارخانه، تاکنون باعث ضرر ۱۳۵ میلیارد تومانی شده است، افزود: آخرین روز تولید در شرکت به ۱۵ تیرماه باز می گردد و این توقف تولید موجب شد که حدود ۴۰ هزار تن از برنامه تولید عقب بمانیم.
مدیر تولید شرکت فولاد اکسین خوزستان تصریح کرد: پس از این مساله، شرکت وارد عمل شد و تعمیرات سالانه ای که هر ساله در مهرماه یا آبان ماه به مدت دو هفته انجام می شد را جایگزین زمان توقف خط تولید کرد.
اهدایی عنوان کرد: بخش هایی از این تعمیرات که بر عهده شرکت بوده، انجام شده است و در زمینه کار در دیگر بخش ها مانند نسوزکاری کوره ها که مربوط به پیمانکار است سریعا قرارداد منعقد شد.
وی در خصوص بازگشت به تولید شرکت، تصریح کرد: ان شاالله به محض اینکه اجازه تولید به ما ابلاغ شود با تمام توان به تولید خود ادامه خواهیم داد و تناژ از دست رفته خود را طی چند ماه جبران می کنیم.
مدیر تولید شرکت فولاد اکسین خوزستان با بیان اینکه تنش های آبی در استان خوزستان تاکنون تاثیری بر تولیدات فولاد اکسین نداشته است، افزود: برای عملیات نورد حجم زیادی از آب نیاز نیست. آب مورداستفاده در خط تولید مرتبا در حال گردش است و تصفیه می شود.
اهدایی در خصوص ژنراتورها و موتورهای تامین برق گفت: عملیات نورد میزان برق زیادی را نیاز دارد. کارخانه به موتورهای برق و دیزل ژنراتور مجهز است اما این ها برای استفاده های اضطراری در کارخانه طراحی شده اند و جوابگوی برق مصرفی موردنیاز برای تولید نیستند.
–
–
–