کارگزار عرضه کننده آلومینیوم در تالار صادراتی بورس کالا اعلام کرد:
شرایط و قیمتی جذاب برای صادرکنندگان آلومینیوم/ فلز نقره ای آغازگر صادرات فلزات از مسیر بورس کالا
کارگزار عرضه کننده آلومینیوم در تالار صادراتی بورس کالا اعلام کرد:
شرایط و قیمتی جذاب برای صادرکنندگان آلومینیوم/ فلز نقره ای آغازگر صادرات فلزات از مسیر بورس کالا
محمودرضا الهی فرد مدیرعامل کارگزاری سی ولکس به عنوان کارگزار عرضه کننده آلومینیوم در تالار صادراتی بورس کالا که فردا انجام می شود، گفت: برای جذاب شدن عرضه صادراتی آلومینیوم، عرضه کننده تخفیفاتی قائل شده و قیمت ها در مقایسه با نرخ های داخلی مناسب بوده و به نظر می رسد خرید محصول به صورت ریالی و صادرات، برای خریداران توجیه دارد.
الهی فرد با بیان اینکه عرضه هر کالایی در بورس کالا شرایط برابر را برای همه متقاضیان فراهم می کند عنوان کرد: در فروش های داخلی و در حوزه کالاهای صنعتی، معدنی و فلزی شاهد هستیم که عمده فروش شرکت ها در بورس کالا انجام می شود و شرایط برای متقاضیان در تصمیم گیری برای خرید آسان تر است. در فروش های صادراتی تا به امروز فروشندگان کالاهای فلزی عمدتا خارج از بورس و با مکانیزم های خود محصول فروخته اند و فروش رینگ صادراتی بورس کالا به محصولات پتروشیمی و نفتی و البته چند سالی به سنگ آهن اختصاص داشته است.
وی افزود: عرضه آلومینیوم در تالار صادراتی بورس کالا شروع خوبی برای حضور محصولات، صنعتی، معدنی و فلزی در رینگ صادراتی است که البته به استقبال خریداران بستگی دارد و امیدواریم با ورود خریداران به تالار صادراتی، حجم صادرات کالاهای صنعتی و معدنی از مسیر بورس افزایش یابد.
الهی فرد یکی از مزیت های عرضه های صادراتی محصولات فلزی در بورس کالا را تنوع بازار برای عرضه کننده خواند و اظهار داشت: این عرضه به صورت فروش ریالی و درب کارخانه است و این فروش ریالی محصولات، علاوه بر اینکه ریسک عدم بازگشت پول را کم می کند، تاحدودی مسئولیت های فروشندگان را کاهش می دهد و مشکلات بعدی صادرات به ویژه در شرایط تحریم را مرتفع می کند، چون معمولا شخص حقیقی یا حقوقی خصوصی این محموله ها را خریداری می کنند و کمتر تحت رصد و کنترل در امر تحریم هستند.
مدیرعامل کارگزاری سی ولکس ادامه داد: شرکت های بزرگ در امر صادرات تحت فشار هستند در حالی که صادرات فلزات از جمله فولاد، آلومینیوم و مس ارزآوری بالایی برای کشور دارد و به نفع اقتصاد کشور است؛ در این میان عرضه های صادراتی در بورس کالا سبب فروش روان تر و سریع تر کالاهای شرکت ها می شود.
او تصریح کرد: اگرچه خریداران پیش از این محدودتر بودند اما حالا خریدارانی که توان صادرات داشته باشند می توانند در این عرضه مشارکت کنند و اقدام به خرید نمایند.
وی افزود: با عرضه محصولات فلزی در رینگ صادراتی بورس کالا، عرضه ها عمومیت پیدا می کند و کسانی که شرایط لازم را در اختیار دارند، می توانند در آن حضور یابند درحالی که عرضه های خارج از بورس با محدودیت فعالان حاضر در صادرات آلومینیوم مواجه است و عدم آگاهی امکان حضور را برای سایرین فراهم نمی کند.
الهی فرد یادآور شد: به عبارت دیگر بورس کالا شرایط رقابتی یکسان و برابری را برای همه متقاضیان فراهم می کند. از سوی دیگر صادرات از طریق بورس شفافیت لازم را برای تصمیم گیران ایجاد می کند و اطلاعات مستندی را در اختیار آن ها قرار می دهد.
مدیرعامل کارگزاری سی ولکس در بخش پایانی صحبت های خود و درباره استمرار عرضه های صادراتی فلزات نیز گفت: استمرار عرضه های صادراتی فلزات بسته به استقبال و اقبال خریداران دارد اما در مجموع این اقدام بسیار مثبت بوده و خبرهایی از عرضه ایرالکو نیز در رینگ صادراتی شنیده می شود.
الهی فرد افزود: برای جذاب شدن معاملات، فروشنده تخفیفاتی قائل شده و قیمت ها نسبت به نرخ های داخلی مناسب است و برای خریداران توجیه دارد که آن را به صورت ریالی خریداری کند و مسائل صادراتی را پشت سر بگذارد و صادر نماید.
رنج قیمت جذاب صادراتی محصول میلگرد ایران پایینتر از قیمت شمش …
آمار مقدماتی تولید کالاهای منتخب معدنی و صنعتی از سوی وزارت صمت
چادرملو با کسب درآمد ۲۵۵ هزار میلیارد ریالی و رشد ۱۶۴ درصدی در …
آغاز عملیات اجرایی ایجاد راه دسترسی به معادن بیتومین گیلانغرب / سرمایه …