محمدمهدی شریفشاذیله مدیر بخش فولادسازی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، با اعلام این خبر افزود: یازدهم آذرماه ۱۴۰۲، کارکنان ریختهگری اسلب یک، توانستند با شانزده ذوب مداوم در مدت زمان ۷۸۸ دقیقه رکورد تعداد ذوب تاندیش را پس از چهارسال ارتقا دهند.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از عوامل موثر در افزایش ظرفیت ریختهگری مداوم، تعداد ذوب ریختهشده با یک تاندیش است که باعث افزایش سکوئنس (ذوبگیری مداوم) ماشین ریختهگری میشود.
مدیر بخش فولادسازی در پایان سخنان خود، آماده بکارگیری تجهیزات و بهرهبرداری صحیح را مهمترین عوامل دستیابی به این میزان ذوب دانست و ادامه داد: پایش فرآیند ریختهگری و میزان جرم نسوز از دیگر عوامل موثر هستند.
افزایش زمان زیر ذوب هر تاندیش در ریختهگری علاوه بر افزایش تولید و کاهش زمان توقفات بین سکوئنسها، منجر به صرفهجویی در مصرف قطعات و مواد نسوز میشود. کاهش هزینهها در کنار سودآوری و افزایش تولید از نتایج دستیابی این رکورد است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 66875 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.