طهماسبی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با معدن نامه مطرح کرد:
دولت مکلف است در تامین پایدار انرژی شرکتهای فولادی حمایتهای لازم را انجام دهد
شیوا نیک وظیفه- در تدوین سند چشمانداز بیست ساله ایران برای بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره اهدافی در نظر گرفته شد. از جمله در صنعت فولاد ظرفیت ۵۵ میلیون تن در پایان برنامه ۱۴۰۴ پیشبینی شده بود.
پس از طی سالها از برنامه زنجیره صنعت فولاد از معدن تا محصول در ضمن پیشرفت، بخشهای مختلف در وضعیت نامتوازنی قرار گرفت یکی از این موارد زیرساختهایی در راستای تامین انرژی بود این در حالیست که توسعه صنعت فولاد ایران مبتنی بر انرژی ارزان است. دسترسی به منابع فراوان و اقتصادی انرژی به ویژه گاز که روزی برای صنعت فولاد در کشور مزیت محسوب میشد، امروز به چالش و در واقع دغدغهای بزرگ مبدل شده به گونهای که قطعی برق در تابستان و گاز در زمستان مشکلات عدیدهای برای آنها بهوجود آورد و تولید آنها با کاهش روبهرو شد. هر چند برخی شرکتها برای این امر از ماهها قبل چارهاندیشی کرده بودند و تلاش کردند ضرر و زیانی را که از این محل خواهند داشت جبران کنند تا با برنامهریزیهای صورت گرفته، بتوانند افت نامحسوستری را در حوزه تولید داشته باشند.
طهماسبی، نماینده مردم شریف نی ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی در این خصوص عنوان کرد: دولت مکلف است در تامین پایدار انرژی شرکتهای فولادی حمایتهای لازم را انجام دهد اما اینکه امکان آن را دارد هم باید بررسی شود. تامین انرژی و رفع چالش های مرتبط با آن پروسه ای زمانبر است که در این راستا اقداماتی در دست اجراست. پروژه های زیرساختی زمانبر است و از برنامه ریزی تا اجرا و بهره برداری بازه زمانی را می طلبد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس هم این موارد را بررسی کرده است و برنامه های خوبی برای افزایش ظرفیت در بخش گاز و برق در حال پایه گذاری است.
نماینده مردم شریف نی ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی افزود: تاکید ما بر سرعت دهی به این اقدامات است چراکه ارقام بالایی خسارت به صنعت کشور به سبب قطعی برق و گاز وارد شده است. با سرمایه گذاری در حوزه انرژی بخشی از این خسارات رفع خواهد شد.
.
.
.
.
.
.