در این هفته به قوت گرفتن تقاضا در بازار مقاطع امیدوار نباشیم
شیوا نیک وظیفه- هفته گذشته شمش فولادی با نرخ کف ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان عرضه شد و حدود درصد محصولات به فروش رفت. در این مدت زمان قیمت شمش با فراز و فرود روبرو بود و افزایش قیمت شمش به علت کاهش موجودی نورد کارها بود هرچند که عرضه های بورس با حداقل تقاضا […]
شیوا نیک وظیفه- هفته گذشته شمش فولادی با نرخ کف ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان عرضه شد و حدود درصد محصولات به فروش رفت. در این مدت زمان قیمت شمش با فراز و فرود روبرو بود و افزایش قیمت شمش به علت کاهش موجودی نورد کارها بود هرچند که عرضه های بورس با حداقل تقاضا روبرو شد که دلیل اصلی آن رکود بازار مقاطع بود، در واقع عرضه شمش با عدم استقبال خوب توسط نورد کارها مواجه شد. این احتمال قوت دارد که این هفته شاهد کاهش ۳ درصدی بر سبدهای فروش نرفته باشیم به عبارتی ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان برای سبدهای فروش نرفته که به نظر می رسد این قیمت اگر توام با فروش اعتباری باشد مورد استقبال اغلب نوردی ها قرار خواهد گرفت. با توجه به جو روانی بازار، نحوه استقبال از عرضه ها منوط به تاریخ تحویل، چیدمان سبدها و شرایط نقدی اعتباری عرضه ها می باشد که البته در صورت اصرار نوردکاران بر مواضع قبلی و نوع چیدمان سبدها و تاریخ آن در عرضه ها، انتظار چشم انداز چندان مثبتی در بازار مقاطع درهفته اخیر نمی رود.
در همین مدت زمان میلگرد در بازار مقاطع، روند نزولی داشت و تقاضا ضعیف بود. به دلیل افزایش قیمت شمش، میلگرد هم نوسان داشت اما به دلیل عدم کشش در بازار قیمتها برگشت. نرخ پایه اکثر عرضه ها در کانال ۱۴ هزار تومان بود که استقبالی از آن نشد.
هفته جاری نیز با توجه به تعطیلی اربعین، نیمه تعطیل است به همین خاطر نمی توان به قوت گرفتن تقاضا هم امیدواری چندانی داشت. از طرف دیگر روند قیمت در بازارهای جهانی هم روند نزولی دارد و آخرین پیش بینی حداقل قیمت سنگ آهن را تا هفتاد دلار تحویل بنادر چین برآورد کرده است که بر این پایه شمش می تواند تا کمتر از پانصد دلار برسد. با نگاهی به روند قیمتی بازار در ماه اول پاییز، شاهد روند نزولی قیمت خواهیم بود، بنابراین دلیلی برای افزایش تقاضا نیست که البته روند نزولی تقاضا باعث افزایش صادرات خواهد شد که البته این روند دو ماه دیگر بازار را با کمبود کالا روبرو خواهد کرد. هرچند که در شرایط فعلی با توجه به ذخیره اسفنجی و گندله و تعطیلی های پیشرو پتانسیلی برای افزایش قیمت نیست که در این خصوص از دوجانب روند نزولی قیمت بازار جهانی و تقاضای ضعیف داخلی ان را تایید می کند.
.
.
.
.
.
.