اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

کارخانه کنسانتره سنگان خواف یک واحد تولیدی کاملا ایرانی است

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه به نقل از ایسنا، سیدپرویز فتاح در آیین بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره شرکت فولاد شرق کاوه وابسته به بنیاد مستضعفان که چهارشنبه، چهارم اسفند، در مجموعه معادن سنگ آهن سنگان خواف برگزار شد، اظهار کرد: در تامین قطعات و کار ساخت کارخانه کنسانتره حتی از یک نیروی خارجی و یک ساعت فعالیت کارشناس خارجی استفاده نشد و همه امور به صورت خوداتکایی و به دست مهندسان و کارگران ایرانی انجام گرفت.

وی بیان کرد: دشمن تصور می کرد تحریم اقتصاد ما را می‌شکند و صنعت و کارخانجات غیرفعال می‌شود اما مقاومت مردم در اقتصاد مقاومتی شکل گرفت و حالا پیام از کارخانه کنسانتره سنگان این پیام است که توانستیم.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: پروانه بهره‌برداری شرکت فولاد شرق کاوه در معادن سنگ آهن سنگان 20 ساله است و از استاندار خراسان رضوی و مسئولان محلی شهرستان خواف می‌خواهم در صدور مجوزها میدان بیشتری به بنیاد بدهد و در فرآیندهای اداری و تامین زیرساخت‌ها به ویژه تامین آب مورد نیاز همکاری بیشتری داشته باشد.

فتاح تاکید کرد: فعالیت بنیاد مستضعفان بر پایه منطق اقتصادی است و حرکت‌های فرهنگی و اجتماعی هم دارد. این مجموعه نسبت به سهم خود در توسعه زیرساخت‌های شهرستان خواف در حوزه‌های توسعه زیرساخت‌های انرژی، راه، اشتغال و رفاه مردم مساعدت خواهد کرد.

وی بیان کرد: برای ساخت کارخانه کنسانتره حدود 40 هزار میلیارد ریال هزینه و 2046 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: تولید این کارخانه 2.5 میلیون تن کنسانتره در سال است که ساخت آن 30 ماه به طول انجامید.

فتاح در این آیین همچنین دستور ساخت کارخانه پنج میلیون تنی گندله شرکت فولاد شرق کاره را با اعتباری معادل 60 هزار میلیارد ریال و با پیش‌بینی زمان ساخت 2 سال صادر کرد.

وی عنوان کرد: چنانچه مسئولان کمک کنند، ساخت یک کارخانه دیگر کنسانتره با تولید 2.5 میلیون تن برنامه‌ریزی می‌شود که با این حال مجموع سرمایه‌گذاری بنیاد مستضفان در نقطه مرزی خواف بالغ بر 140 هزار میلیارد خواهد شد.

فتاح خاطرنشان کرد: تولید فولاد در کشور 28 میلیون تن است که با بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره 2.5 میلیون تنی مزبور سهم تولید فولاد بنیاد مستضعفان 1.5 میلیون تن از حدود 6 درصد از فولاد کشور است.

استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: جریان اقتصادی خراسان رضوی با به فعالیت در آمدن ظرفیت‌های بسیاری که دارد، رونق می‌گیرد.

یعقوبعلی نظری از رئیس بنیاد مستضعفان خواست تا چرخه تولید فولاد را در منطقه سنگان خواف تکمیل کند.

وی خطاب به فتاح گفت: در این شرایط اقتصادی برای توسعه زیرساخت‌های خواف نباید منتظر اعتبارات دولتی بمانیم و از بنیاد مستضعفان انتظار داریم برای تامین آب، زیرساخت‌های راه، برق، انرژی و استفاده از تونل بادی خواف برای تولید انرژی‌های پاک سرمایه‌گذاری کند.

نظری به حوادث ناگوار جاده‌ای مسیر مواصلاتی سنگان خواف به تربت حیدریه اشاره کرد و از فتاح خواست نقش راهبری و جلوداری در ساخت راه‌های مواصلاتی خواف داشته باشد.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی خواستار استفاده بنیاد مستضعفان از نیروهای بومی خواف در جریان استخدام‌های آن شرکت شد.

حجت‌الاسلام اکبر احمدپور تاکید کرد: مسئولان در جریان استخدام‌های شاخص بومی بودن را به سطح استان خراسان رضوی بسط ندهند و صرفا جویندگان کار شهرستان‌های خواف و رشتخوار جزو بومی‌ها محسوب شوند.

وی گفت: اگر بنیاد مشتضعفان در راه‌اندازی توربین‌های بادی در کریدور بادی خواف سرمایه‌گذاری کند، هم از منافع اقتصادی آن برخوردار و هم گشایشی در توسعه پایدار و اشتغال خواف ایجاد می‌شود.

شهرستان 170 هزار نفری خواف در 270 کیلومتری جنوب شرقی مشهد مرکز خراسان رضوی و در حدود 45 کیلومتری معادن سنگ آهن سنگان قرار دارد.

–

–

–

–

–

–

منبع خبر: کوهستانی کد خبر: 25005
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «کوهستانی» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 25005 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس4 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس4 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد6 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن11 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن14 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن11 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن15 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس6 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس4 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم5 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم5 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان5 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان5 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان5 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان5 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار14 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار11 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن14 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن14 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار14 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار14 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن13 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن12 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار4 روز پیش
فارسیEnglish