دکتر سمیعینژاد، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری پارسیان مطرح کرد:
جوانترین شرکت سرمایه گذاری در کشور هستیم/ سهامداران را از مسیر بورس کالا حمایت می کنیم
طبق گفته مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان بخش اعظم تمرکز سرمایه گذاری این شرکت، در شرکتهای دانش بنیان با محوریت بخش معدن و صنایع معدنی بوده است.
شیوا نیک وظیفه
محمد مسعود سمیعی نژاد عنوان کرد: باوجود آنکه شاخصهای فضای کسبوکار با توجه به بعضی مشکلات ساختاری، تحریمها و شیوع بیماری کووید-۱۹ در مجموع روند پیشرفت پروژههای توسعهای را در سال گذشته تا حدی با کندی روبهرو کرد، صنایع سنگین زیرمجموعه این شرکت توانستند با کارآیی حداکثری به تولید ادامه دهند.
وی افزود: برنامه شرکت برای امسال مبتنی بر تمهید یک اقدام یکپارچه برای بهثمر نشاندن پروژههای صنایع معدنی حوزه سنگآهن، صنایع فولاد، طرحریزی پروژههای بزرگمقیاس اکتشاف معادن خصوصا در حوزه فلزات پایه با پتانسیل رشد بالا در سالهای پیشرو و همچنین تکمیل پروژههای زیرساختی خصوصا در زمینه فناوریهای ارتباطی و حملونقل است.
صرفهجویی در سطح 30 میلیون یورو در سال مالی 99
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری پارسیان خاطرنشان کرد: عملکرد شرکت سرمایهگذاری پارسیان در حمایت از سرمایهگذاری مستقل تامینکنندگان تکنولوژی مورداستفاده صنایع سنگین زیرمجموعه این شرکت در بعضی از بهروزترین حوزههای تکنولوژی صنعتی مانند کاربرد هوش مصنوعی در عملیات معدنی به محصولات دانشبنیان منجر شده است. نتایج حاصل از این باور شرکت سرمایهگذاری پارسیان به توانمندی شرکتهای دانشبنیان طبق برآوردها، منجر به صرفهجویی در سطح 30 میلیون یورو در سال مالی 99 شده است.
سمیعینژاد خاطرنشان کرد: ما به دنبال طرحهای نیمه تمامی رفتیم که در آمایش صنعتی به علت کسری بودجه تعطیل بود و در این راستا وارد عمل شدیم البته یکی از اهداف ما تامین اشتغال پایدار بود و سعی کردیم از هر گونه کار بازرگانی خارج شویم.
وی افزود: یکی از کارهای مثبتی که در پتانسیل شرکتها مدیریت شد بومی سازی است. در این اقدام 45 میلیون یورو بومیسازی داشتیم و 200 واحد صنعتی ساخت قطعات مورد نیاز را در این بخش انجام میدهند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری پارسیان بیان کرد: بخش اعظم تمرکز سرمایه گذاری ما در شرکت های دانش بنیان با محوریت بخش معدن و صنایع معدنی بوده است و همچنین در حوزه آب های زیرزمینی در استان سیستان و بلوچستان و در حوزه انرژی خورشیدی سرمایه گذاری داشتیم.
برای مواد اولیه وابسته به بازار و دلال نیستیم
وی اظهار داشت: امروز ما یکی از موفق ترین شرکتها و سودآورترین شرکتها با ۸۰۰ هزار تن تولید آهن اسفنجی هستیم و در مدت تولید تاکنون ۳ میلیون تن تولید آهن اسفنجی داشتهایم. حسن اول این شرکت این است که برای مواد اولیه وابسته به بازار و دلال نیست و مستقیم از اپال سنگان تامین می شود و قرارداد ۲۰ ساله برای تامین مواد اولیه با اپال دارد.
توسعه فولاد سبزوار از اولویتهای شرکت
وی با اشاره به شرکت فولاد سبزوار تشریح کرد: توسعه فولاد سبزوار از جمله برنامههای ماست. در شرکت سنگان نیز هدفگذاری ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره منعقد شده است که پیشرفت بالای ۲۵ درصد دارد. در فولاد سبزوار دو خطوط ریلی ۷۰ درصد ریلی و جادهای ۳۰ درصد انتقال مواد میشود، این شرکت یک ریال تسهیلات بانکی ندارد و گردش سرمایه در این شرکت توسط سهامداران تامین میشود، شرکت در یک منطقه سوق الجیشی است و دارای نیروهای جوان است. شرکت فولاد سبزوار جز ۸ طرح فولادی بود که در دولتهای قبل جانمایی شده بود و با مشارکت ۸۵ درصد اپال کانی پارس و ۱۵ درصد ایمیدرو جهت تکمیل این طرح وارد سرمایهگذاری شدیم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان توضصح داد: شرکت اپال کانی در سال گذشته عملیات ورود به بورس داشت و اکنون با رشد ۷۰ درصد نسبت به سهمش در بازار روبهرو است. از سال ۹۷ که تولید در اپال کانی پارس آغاز شد حدود ۱۰۰ درصد سودآوری ما افزایش یافته و اولین شرکتی بودیم که محصول گندله و آهن اسفنجی را در بورس ارائه دادیم.
محصولات از تولیدکنندگان به دست مصرف کنندگان واقعی برسد
سمیعی نژاد گفت: عرضه محصولات شرکت ها در بورس کالا برای سهامداران نقطه عطف و آرامش خاطری است که از فروش کالای شرکتی که سهام آن را در اختیار دارند آگاهی کامل را خواهند داشت؛ با انتخاب این مسیر، سود حاصل از تولید به جای دلالان به بخش تولید و در نهایت به سهامداران می رسد. هدف از عرضه محصولات در بورس کالا علاوه بر شفاف سازی قیمت این است که محصولات از تولیدکنندگان به دست مصرف کنندگان واقعی برسد. زمانی که خریداران بدانند کالای مورد نیازشان را با بهترین قیمت و از طریق عرضه و تقاضا می توانند تهیه کنند، راحت تر برای تولید یرنامه ریزی می کنند. ما اولین شرکتی بودیم که به منظور تحقق شفافیت حداکثری ورود گندله و آهن اسفنجی را در بورس کالا کلید زدیم و بعد از آن، شرکت ها با استقبال از این تصمیم اقدام به عرضه محصولات خود در بورس کالا کردند.
.
.
.
.
.
.