حفاظت از محیطزیست یکی از مهمترین دغدغههای سیاستگذاران در سالیان اخیر بوده و همین موضوع زمینه جدال دولت و معدنکاران در پروژههای مختلف را فراهم کردهاست.
این منطقه که هسته اصلی معدن و تاسیسات فرآوری مس و نیکل شرکت توئین متالز در آن قرار دارد، در امتداد سواحل دریاچه توس و رودخانه کاویشیوی جنوبی که در حوضه آبخیز رودخانه بارانی واقع شده و محل جدال دولت با صنایع معدنی است.
آمریکا در حالی این معدن را به سمت تعطیلی میکشاند که قرار است تا سال۲۰۲۵ تنها معدن نیکل این کشور نیز تعطیل شود. به این ترتیب تولیدات معدنی این کشور در زمینه دو فلز حیاتی مس و نیکل که در انتقال به عصر اقتصاد سبز موثرند، طی سه سالآینده نزولی خواهد بود.
منبع خبر «شایورد» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 46233 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.