توکلیرودی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد:
نگاه مجلس حمایت از تولید است
شیوا نیک وظیفه – با وجود تاکید رهبر بر افزایش تولید و توجه به واحدهای تولیدی، مشکلات و چالشهای صنعتگران روزبهروز در حال افزایش است.
شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما باوجود تأکید ایشان روی موضوع تولید، مشکلات و چالشهایی که در بخش تولید وجود دارد، در حال گسترش است. صنعتگران و تولیدکنندگان ایرانی حتی نمیتوانند از ظرفیتهای موجود استفاده کنند. صاحبان بنگاههای تولیدی با نصف ظرفیت یا حتی کمتر از آن، کارشان را پیش میبرند. در شرایطی که تولیدکنندگان با قطعی مکرر برق مواجه هستند و ناترازی انرژی و بودجه گریبان تولیدکنندگان را گرفته و آنها با مشکلات دیگری چون تخصیص ارز و تأمین مواد اولیه دستوپنجه نرم میکنند، چگونه میتوان جهش تولید را محقق کرد!؟ این در حالی است که بخش خصوصی برای رشد تولید همراه دولت است. تنها زمانی میتوان رشد اقتصادی را تجربه کرد که دولت و بخش خصوصی در زمینههای مختلف کنار یکدیگر باشند و هرکسی یکگوشه از کار را بگیرد. بخش خصوصی در سالهای اخیر تلاش کرده راهحلها و راهکارهایی منطقی و کارشناسی شده را برای رفع تحریمها ارائه کند اما متأسفانه به این راهحلها توجهی نشده است. بخش خصوصی همواره همراه دولت و مجلس است تا در زمینههایی که قانونگذاری و سیاستگذاری اصولی نیاز است، دولت را همراهی و خواستههای صنعتگران را مطالبه کند. اما دولت هرروز یک محدودیت و ممنوعیت تازه وضع میکند و بهجای اینکه بخش خصوصی را تجهیز و تقویت کند، دستش را میبندد.
امیر توکلی رودی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در این خصوص عنوان کرد: تلاش این است که پیوندی میان مجلس و تولیدکنندگان ایجاد شود، تصمیمات خلقالساعه به تولید ضربه میزند. تلاش ما در مجلس این است که صدای بخش خصوصی را بشنویم و به همین خاطر در جلسات کمیسیون صنعت و معدن بخش خصوصی حضور پیدا میکنم تا دغدغههای فعالان این حوزه را بشنوم.
توکلی با اشاره به راهاندازی کمیته تسهیل و رفع موانع تولید در کمیسیون صنایع و معادن مجلس، این اقدام را نشاندهنده توجه به بخش صنعتی و لزوم سیاستگذاری مناسب در این حوزه دانست.
توکلی تأکید کرد: نگاه مجلس حمایت از تولید است و به همین خاطر، باید با همکاری بخش خصوصی اصلاحاتی را در این زمینه انجام داد.
وی گفت: در حوزه برق و گاز نیازمند سرمایهگذاریهای گسترده هستیم.