تقیزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو مطرح کرد:
توسعه کمی مشروط به ایجاد سرمایهگذاری در اکتشاف
شیوا نیک وظیفه- به گفته مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، ایران در زمینه تکنولوژی اکتشافات عقب می باشد و این شرکت در تلاش است با ورود به این موضوع چادرملو را در زمینه اکتشافات به روز نماید و در این خصوص مذاکراتی را نیز انجام داده اند.
مهندس تقی زاده عنوان کرد: برای توسعه کمی و کیفی قبل از هر اقدامی باید در اکتشاف سرمایهگذاری کنیم. به عبارتی توسعه کمی مشروط به ایجاد سرمایهگذاری در بخش اکتشاف است و در این راستا شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۸ دستگاه حفاری خریداری کرده است.
وی اشاره کرد: کویر مرکزی ایران آینده اکتشافات کشور است اما متاسفانه با مشکلات محیط زیست و بروکراسیهای اداری برای فعالیت در آن مواجه هستیم. چادرملو تمایل دارد در اکتشاف پهنهها مشارکت کند و به دنبال مالکیت پهنهها نیست تنها شرط ما این است که ما را در اولویت قرار دهند.
چادرملو به سمت تولید فولادهای آلیاژی حرکت کرده است
وی همچنین تغییر رویکرد توسعه فولاد کشور به سمت فولادهای آلیاژی را یک ضرورت اجتناب ناپذیر عنوان کرد و گفت: باید تسهیلات لازم جهت برخورداری شرکت ها و سرمایه گذاران از تکنولوژی های نوین و زیرساخت های لازم این صنعت فراهم گردد تا بتوانیم در صحنه رقابت های بین المللی باقی بمانیم.
مهندس تقی زاده تاکید کرد: واحدهای معدنی و صنعتی فولاد برای اجرای طرح های توسعه خود نیازمند ارز حاصل از صادرات هستند، مصوبه جدید براي اخذ عوارض صادرات فولاد قطعا در اجرای طرح های توسعه مانع بزرگی ایجاد میکند.
وی به طرح های توسعه ای این شرکت اشاره کرد و گفت: نیروگاه خورشیدی و دو نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی در دستور کار چادرملو است.
مهندس تقی زاده ضمن تاکید بر اهمیت حفظ محیط زیست و متعهد بودن شرکت چادرملو نسبت به الزامات زیست محیطی گفت: معضل آب در کشور خصوصاً در استانی همچون یزد یکی از دغدغه های اساسی است که بخشی از آنرا چادرملو با انتقال آب خلیج فارس برطرف کرده است. اعطای مشوق های دولتی منجر به اقتصادی شدن انجام پروژه های زیر ساختی کشور برای شرکت های بزرگ و مطرح خواهد شد که نتیجه آن بالفعل شدن منابع زیرزمینی، افزایش اشتغال محلی و افزایش تولید خواهد بود.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، این شرکت را در زمینه تولید، افزایش بهره وری، کاهش هزینهها و مصرف انرژی و اجرای ضوابط زیست محیطی و تدابیر کاهش دهنده آسیبهای ناشی از کرونا موفق دانست و مهمترین استراتژیهای چادرملو را هوشمندسازی فرایند اکتشاف، استخراج و تولید برای ارتقای بهره وری، کاهش مصرف انرژی و داخلی سازی قطعات صنعتی و ماشین آلات عنوان کرد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.