در کاپ 26 روی داد:
تعهد 190 کشور و سازمان به توقف تدریجی تولید زغال سنگ
طی بیست و ششمین کنفرانس تغییرات آب و هوایی واقلیمی سازمان ملل (کاپ26) در گلاسگو، 190کشور و سازمان به توقف تدریجی تولید زغال سنگ و سوخت های فسیلی متعهد شدند.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وب سایت اسکای نیوز نوشت: طی بیست و ششمین کنفرانس تغییرات آب و هوایی و اقلیمی سازمان ملل(کاپ26) که در شهر گلاسگو اسکاتلند در حال برگزاری است،190 کشور و سازمان متعهد شدند تا تولید زغال سنگ را به تدریج متوقف کرده و از تامین انرژی به وسیله سوخت های فسیلی دوری کنند. این در حالی است که استرالیا به عنوان دومین صادرکننده زغال سنگ جهان، در این لیست قرار ندارد.
تولید آخرین تکه زغال سنگ جهان در استرالیا
برخلاف تعهد اکثر کشور ها و سازمان ها به توقف تدریجی معدنکاری زغال سنگ به منظور کمک به کاهش تغییرات اقلیمی، اعضای انجمن زغال سنگ استرالیا با این شعار به ادامه روند تولید این سوخت فسیلی اشاره کردند”آخرین تکه زغال سنگی که در جهان بسوزد از استرالیا خواهد آمد.”بنابراین اکنون استرالیا آینده و فرصت های معدنکاری این طلای سیاه را در دست دارد.
به گفته دیو لی زل Dave Layzell، نماینده ولز جنوبی نو در پارلمان استرالیا، زغال سنگ برای این منطقه بسیار مهم است چرا که تنها در دره هانتر منطقه ولز جنوبی نو، تقریبا 13هزارنفر مشغول به حفاری و معدنکاری زغال سنگ هستند.
وی افزود: معتقدیم که هنوز 30 سال دیگر از فعالیت استرالیا برای فروش زغال سنگ در سرتاسر جهان باقی مانده است.
این در حالی است که فراخوان توقف تدریجی تولید انرژی از زغال سنگ در کاپ 26 از سوی استرالیا هنوز بی جواب مانده است.
جامعه معدنی استرالیا توقف معدنکاری زغال سنگ را فاجعه بار می دانند. چرا که عواقب اجتماعی همچون بیکاری، ورشکستگی کسب و کارها و تغییر محل زندگی افراد در نزدیکی معادن را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش مرکز آمار استرالیا، دراین کشور کارگران معادن یکی از بیشترین درآمدهای هفتگی برای کار تمام وقت را دریافت می کنند (به طور میانگین حدود 2هزار و 674 دلار در هفته).
اگرچه حدود 54 درصد از انرژی مورد استفاده در استرالیا از زغال سنگ تامین می شود. در این کشور نیز نگرانی هایی در خصوص تغییرات اقلیمی و آلودگی دی اکسید کربن وجود دارد. اما جامعه معدنی استرالیا معتقد است راه حل چیزی غیر از توقف تولید زغال سنگ است و باید راهکارهای دیگری برای کاهش دی اکسید کربن پیدا کرد.
آلودگی صفر تا سال 2050
طی سال های اخیر، دولت این کشوراستفاده از انرژی خورشید و باد را افزایش داده است.همچنین متعهد شده است تا سال 2050 میلادی آلودگی را به صفر برساند. در همین راستا،2میلیارد و 470میلیون دلار برای تولید انرژی ارزان، توسعه تکنولوژی های جدید و رشد اقتصادی صرف خواهد کرد.
–
–
–