اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

نیاز به ایجاد مزیت‌های رقابتی جدید در گروه فولاد مبارکه داریم


Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه، محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه در آیین افتتاحیه کارگاه معماری سازمانی و مدیریت فرایندهای گروه فولاد مبارکه در مورد پیشینه این شرکت اظهار کرد: فولاد مبارکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت تا مأموریت و نقش خود در رشد صنعتی کشور را ایفا نماید.

وی گفت: فولاد مبارکه در طول سال‌های ساخت، زنجیره کاملی از خطوط تولید را ایجاد کرد و در نهایت در 23 دی‌ماه سال 71 خطوط تولید شروع به کار کرد تا کشور را در سال‌های پس از دفاع مقدس به سمت توسعه صنعتی سوق دهد. ایجاد زنجیره کامل تولید و علاوه بر آن سرمایه انسانی دانش‌آموخته دو مزیت مهم فولاد مبارکه است که با این مزیت‌ها این شرکت در مسیر رشد قرار گرفت.

معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه افزود: اگر بخواهیم امروز با دید دیگری به فولاد مبارکه نگاه کنیم باید بگوییم که این گروه شامل شرکت‌های زیادی است که به نحوی همه دست به دست هم می‌دهند تا بتوانند در زمینه‌های فعالیتشان در کشور مأموریت خود را برای اعتلای صنعت کشور به خوبی انجام دهند.

وی خاطر نشان کرد: از بدو تأسیس فولاد مبارکه دارای مزیت‌های رقابتی منحصر به فردی بوده است ولی باید مزیت‌های جدیدی را در خود ایجاد کرده و بسیاری از مزیت‌های قبلی را نیز تقویت کند تا گروه فولاد مبارکه همچون قبل متعالی بماند. ذات توسعه کسب و کار این است که چون بقیه در حال حرکت هستند اگر بایستیم ممکن است عقب بمانیم و به همین دلیل نیاز به معماری مجدد سازمانی و بازنگری در فرآیندها و مدل کسب و کار خود داریم.

ناظمی هرندی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و پروژه‌هایی که در این زمینه تعریف کرده‌ایم قرار است سازمانی یکپارچه و هم‌افزا را ایجاد کنیم که بزرگترین مزیت آن ترکیبی از کسب و کارها در گروه فولاد مبارکه است و این موضوع وقتی محقق می‌شود که مجموع استراتژی‌های طراحی شده یکدیگر را پشتیبانی کنند.

کارگاه معماری سازمانی و مدیریت فرایندهای گروه فولاد مبارکه، به میزبانی این شرکت و با حضور جمعی از مدیران و کارکنان شرکت‌های عضو گروه برگزار می‌شود.

.

.

.

.

.

.

افزایش مزیت‌های رقابتی صنایع بزرگی همچون فولاد مبارکه و ذوب‌آهن از طریق هم‌افزایی

منبع خبر: نیک وظیفه کد خبر: 32116
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «نیک وظیفه» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32116 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,08%3,994 USD/اونسنقره (Silver)▼ 0,07%53,88 USD/اونسمس (Copper)▼ 3,21%6,36 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 1,93%3,748 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,53%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▼ 0,01%1,556 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,00%1,047 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,62%27,223,100 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,62%36,297,100 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,94%273,965,000 توماننیم‌سکه▲ 0,84%143,980,000 تومانربع‌سکه▲ 0,58%76,520,000 توماندلار بازار▲ 0,93%271,905 تومانمس▲ 0,21%6,53 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 1,93%3,748 دلار/تنسرب▲ 0,53%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,07%1,378 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 0,07%53,88 دلار