تجهیزات نیروگاه خورشیدی شرکت آلومینای ایران وارد کشور شد
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران از ورود اولین محموله تجهیزات نیروگاه ۱۵ مگاواتی خورشیدی این شرکت در هفته گذشته به کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر این تجهیزات در گمرک شهید رجایی بندرعباس مستقر شده و به زودی وارد شرکت می شود.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران، دکتر حمیدرضا بادکوبه با اشاره به اهمیت اجرای این پروژه در راستای اهداف کلان انرژی کشور و کاهش هزینههای ناشی از نوسانات برق، اظهار داشت: این محموله شامل ۱۰ کانتینر پنل خورشیدی با ظرفیت ۴.۳ مگاوات و ۱۰۴ اینورتر است که مراحل ترخیص و انتقال آن به شرکت در حال انجام است.
دکتر بادکوبه افزود: محموله دوم تجهیزات مورد نیاز نیز شامل ۲۰ کانتینر پنل خورشیدی با ظرفیت ۶.۸ مگاوات است که به زودی از بندر دبی ترخیص و به گمرک شهید رجایی منتقل و پیش بینی میشود طی ۱۰ روز آینده وارد کشور شود.
مدیرعامل آلومینای ایران در خصوص اعتبار این پروژه، تصریح کرد: در حال حاضر از مجموع ۵.۷ میلیون دلار اعتبار اختصاص یافته برای ساخت این پروژه، ۴۲ درصد آن به منظور خرید و تأمین تجهیزات وارداتی هزینه شده است.
وی با اشاره به خرید حدود ۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز، اظهار داشت: در حال حاضر عملیات خاکبرداری و آمادهسازی سایت در حال انجام بوده و مراحل طراحی مهندسی، چیدمان ، سیستمهای حفاظتی و تابلوهای برق نیز تکمیل شده و به زودی با انجام عملیات پایه کوبی مرحله اجرای نهایی آغاز خواهد شد.
دکتر بادکوبه با اشاره به حادثه رخ داده در بندر عباس، ضمن تسلیت مجدد به تمام ملت ایران و خانواده جانباختگان، ابراز امیدواری کرد: تا پایان هفته آینده مجوزهای لازم برای ترخیص محموله از بندر شهید رجایی صادر و تجهیزات به سایت پروژه منتقل شوند.
وی در ادامه اشاره ای به چالشهای ناشی از نوسانات برق در صنعت آلومینیوم داشته و گفت: با توجه به اینکه کاهش ۲۰ تا ۸۰ درصدی جریان برق در شرایط اضطراری، میتواند خسارات جدی به سیستم تولید وارد کند شرکت آلومینای ایران با خرید ۴۶ مگاوات برق قطع نشدنی، از پایداری تولید خود اطمینان حاصل کرده است.
مدیرعامل آلومینای ایران همچنین در خصوص برنامههای بلندمدت شرکت برای تامین برق مورد نیاز نیز گفت: با توجه به افزایش مصرف انرژی در افق ۱۴۱۰ به ۳۰۰ مگاوات ، شرکت آلومینای ایران دو پروژه نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی و نیروگاه حرارتی ۱۸۰ مگاواتی را در دست اجرا دارد که مرحله نهایی مناقصه نیروگاه حرارتی نیز به زودی برگزار خواهد شد.
دکتر بادکوبه در پایان از همراهی تمامی ذینفعان ، مهندسین ،کارشناسان و پیمانکاران پروژه در اجرای هر چه سریعتر این پروژه قدردانی نمود و ابراز امیدواری کرد: با راهاندازی این نیروگاهها، گام بلندی در جهت تأمین انرژی پایدار و توسعه صنعت آلومینیوم ایران برداشته میشود.