علیاکبری، مدیرعامل شرکت تجلی مطرح کرد:
«تجلی» اولین شرکت پروژهمحور بازار سرمایه
شیوا نیکوظیفه- پذیره نویسی سهام شرکت تجلی از طریق عرضه عمومی سه شنبه ۲ آذر سال ۱۴۰۰ در فرابورس ایران انجام می شود. در این عرضه ۱۵ درصد از سهام شرکت تجلی از طریق سلب حق تقدم از سهامداران فعلی عرضه خواهد شد. شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات(۵۱ درصد)، شرکت چادرملو(۱۷ درصد) و شرکت گل گهر(۱۷ درصد) از دیگر سهامداران شرکت می باشند.
علیاکبری، مدیرعامل شرکت تجلی عنوان کرد: فکر ایجاد تجلی از زمانی شکل گرفت که نقدینگی افزایش زیادی داشت و به دنبال هدفمند کردن آن بودیم. بدین شکل تورم کاهش پیدا میکند و نقدینگی در کشور کنترل میشود. از سوی دیگر، بازار سرمایه نقدشوندگی بالایی دارد و هر زمان که سهامدار نقدینگی بخواهد بهراحتی میتواند سهامش را نقد کند.
وی افزود: درحال حاضر شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، پروژههای زنجیره فولاد از معدن تا نورد، شامل گندلهسازی، تولید آهن اسفنجی و فولادسازی را در دست احداث دارد و از پروژههای آتی آن میتوان به ساخت اسکله بندر عباس و اکتشاف و استخراج از معادن جدید اشاره کرد.
وی تشریح کرد: شرکت تجلی از وجوهی که بابت اجرای پروژهها تامین کرده است صرفا بابت اجرای ۵ پروژه اجرایی خواهد شد و مستقیما سرمایه مردم به تولید تزریق میشود که شامل شرکت فولاد سرمد ابرکوه است که دارای ۳ پروژه است که شامل فولادسازی، آهن اسفنجی و کلاف است. بیشترین سرمایهگذاری ما در این شرکت است. شرکت بعدی شرق فولاد خراسان است که ۲.۵ میلیون تن کنسانتره تولید میکند و شرکت فولاد غرب ایرانیان است که ۱ میلیون تن گندله اجرا میکند.
علیاکبری خاطرنشان کرد: ۵۱ درصد از سهام تجلی متعلق به شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات نماد «ومعادن»، ۱۷ درصد آن متعلق به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر نماد «کگل» و ۱۷ درصد آن متعلق به شرکت معدنی و صنعتی چاردملو نماد «کچاد» است.
وی اظهار داشت: «تجلی»، اولین شرکت پروژهمحور بازار سرمایه است و سهام آن با پشتوانه نمادهای بزرگ و بنیادی بازار بورس همچون «ومعادن»، «کچاد» و «کگل» است. شرکت تجلی با افزایش سرمایه ۶۲۰ هزار درصدی، بزرگترین افزایش سرمایه تاریخ بورس را به نام خود ثبت کرد. با این افزایش سرمایه، سرمایه «تجلی» از یک میلیارد تومان به ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
علیاکبری افزود: یکی از تفاوتهای شرکت تجلی با برخی شرکتهایی که در بورس پذیرهنویسی میشوند این است که پروژههایی که در اختیار تجلی قرار گرفته، 5 پروژه در زنجیره فولاد و یک پروژه بزرگ ملی، صرفاً طرحهایی بر روی کاغذ نیست و بخشی از مسیر را طی کرده و سودآوری قابل قبولی در پیش دارد.
مدیرعامل شرکت تجلی تاکید کرد: سودی که این شرکت نصیب سهامداران میکند از طریق افزایش قیمت ناشی از پیشرفت فیزیکی پروژهها است و ما پیشرفت و سود پروژهها را به صورت مداوم به سهامداران اعلام میکنیم و در معرض دید عموم قرار میدهیم و شرکت تجلی اولین شرکتی است که به صورت پروژهمحور در بازار سرمایه حضور پیدا میکند.
وی اضافه کرد: روشی که ما برای تامین مالی انتخاب کرده ایم از روش هایی است که با روش های قبلی متفاوت است و یک شرکت پروژه محور با یک شرکت تولیدی که یک پروژه هم اجرا می کند، فرق دارد. سعی کرده ایم وجوه مان را از طریق افزایش سرمایه به دست بیاوریم.
.
.
.
.
.
.