امروز صنعت فولاد با تولید بیش از ۳۲ میلیون تن در سال در مسیر بالندگی خود قرار دارد اما یکسوم از ظرفیت نصب شده قابل بهرهبرداری نیست.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، سبحانی گفت: سال ۸۵ با واگذاری تولید فولاد به بخشخصوصی شاهد تحولی در صنعت فولاد بودیم و این اقدام نقطهعطفی در صنعت فولاد به شمار میآید اما آیا امروز دولت میتواند در هر تصمیمگیری بخشخصوصی فولاد ورود کند؟
وی افزود: برخی بخشنامههای صادر شده خود تبدیل به مانعی برای تولید فولاد شدهاند. به طور مثال بخشنامه اخیر بانک مرکزی که درخصوص تامین ارز میباشد، تاسفبار است. شرکتهای فولادی آماده تامین ارز مورد نیاز واردات خود از محل درآمد صادراتی خود هستند اما اگر از این امر جلوگیری شود و مانع از تزریق مواداولیه به کارخانجات گردد، تبدیل به بحران تازهای برای تولید خواهد شد.
سبحانی: حاکمیت قبل از ابلاغ دستورالعمل و بخشنامههای جدید، تبعات آن را بپذیرد. تجمیع واحدهای کوچک مقیاس میتواند تابآوری تولید را در بلندمدت بالا ببرد
به گفته وی برخی از کورههای القایی به دلیل قیمت مواداولیه از جمله آهناسفنجی در آستانه تعطیلی است. در شرایط فعلی واحدهای کوچک القایی زیادی وجود دارد که لازم است با هم ادغام شوند و یا واحدهای پراکنده با هم یکی شوند تا تابآوری بیشتر شود، وگرنه محکوم به شکست هستند.
سبحانی در پایان گفت: هر چقدر واحدهای تولیدی در صنعت فولاد بهم پیوسته باشد، تاب آوری آن افزایش خواهد یافت.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 60671 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.